Tristar MX-4168 – robot de bucatarie versatil cu motor puternic si accesorii utile!

Util si de foarte mare ajutor in orice bucatarie, robotul de bucatarie Tristar MX-4168 este ideal pentru procesarea rapida si usoara in mai multe feluri a alimentelor necesare la prepararea mancarurilor preferate. Acesta vine cu un motor puternic, trei setari de viteza, un bol mic pentru mixare, un bol mare pentru blender, lame din otel inoxidabil si mai multe accesorii utile si de buna calitate, fiind disponibil la un pret destul de accesibil pentru orice tip de buget.

Designul simplu si elegant al robotului de bucatarie versatil de la Tristar se va potrivi perfect oriunde il veti amplasa in bucataria dumneavoastra, atragand mai mult ca sigur toate privirile celor din jur. La exterior, acesta beneficieaza de o carcasa alba, fabricata dintr-un plastic rezistent, patru picioruse anti-alunecare pentru stabilitate ridicata pe orice tip de suprafata si de un compartiment special pentru depozitarea cablului de alimentare.

PROMOȚIE TRISTAR MX-4168, Vas mare 1.5 l, Vas mic 1.2 l – verifică preț

Caracteristicile sale generale includ un motor eficient si de mare putere de maxim 500 W, 2 trepte de viteza + Puls si nu in ultimul rand mai multe functii utile de taiere, tocare, feliere si radere, ceea ce va permite sa preparati rapid si usor o multitudine de retete preferate si preparate delicioase pentru dumneavoastra, familie sau chiar prieteni, fara a depune prea mult efort si a necesita un timp indelungat de pregatire.TRISTAR MX-4168

Robotul de bucatarie Tristar MX-4168 dispune de o capacitate suficienta de 1,2 litri a bolului mic pentru mixare, respectiv o capacitate mai generoasa de pana la 1,5 litri a bolului mare pentru blender. Bolul de mixare beneficieaza de un capac transparent cu deschidere de umplere, blocare de siguranta si dop, in timp ce bolul blenderului are la randul sau un capac detasabil tot cu deschidere de umplere, blocare de siguranta si dop.

Cu toate acestea, robotul de bucatarie de la Tristar mai include cutite rezistente din otel inoxidabil pentru tocare si mai multe discuri speciale pentru taiere, feliere si nu in ultimul rand radere. In plus, acesta are o greutate de aproximativ 3,3 kilograme si masoara 37 de centimetri pe inaltime, 33 de centimetri latime si o adancime de 20 de centimetri.

Comentarii

Leave a reply

Review IT