Ulei motor Motul 8100 X-cess, 5W40, 5L – excelent atat pentru benzina cat si pentru diesel

Stiu ca nu este un blog IT insa astazi am schimbat uleiul la masina mea cu noul Ulei de motor Motul 8100 X-cess, un lubrifiant care este 100% sintetic si care pare sa fie mai bun decat Castrol si va spun asta din propria experienta.

Uleiul de motor Motul 8100 X-cess este fabricat in FRANTA si pur si simplu la prima vedere nu am crezut ca poate sa fie mai bun decat Castrol, insa testele au aratat altfel dupa ce i-am baga acest lubrifiant.

Detin un diesel, insa acest ulei se poate folosi si la masinile pe benzina, este 5w40 si vine intr-un bidon de 5 litri.

Inainte eu eram setat doar pe Castrol, nu-i bagam nimic altceva, insa la recomandarea unor mecanici am zis sa incerc si Motul 8100 X-cess, asa ca m-am decis si l-am cumparat fara sa mai stau pe ganduri.

Da, clar am ramas uimit de cat de silentios era motorul dupa ce i-am facut schimbul de ulei cu acest produs, astfel pot spune ca ungerea se face mult mai bine daca motorul nu mai este atat de zgomotos, insa voi vedea in timp ce se intampla cu consumul lui, adica este posibil ca sa il pape mai repede, sau NU.

Francezii ne spun ca este conceput special pentru automobile puternice si moderne dotate cu motoare puternice, pe benzina si injectie diesel, turbo sau cu admisie, astfel cei care au masini mai puternice sa renunte la Castrol si sa incerce si acest ulei de la Motul.

Ulei motor Motul 8100 X-cess

5W40, 5L

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT