Televizor LED UTOK, 80 cm, HD, U32HD4 – pret de Black Friday!

Desi nu este un TV cu rezolutie FULL HD, UTOK U32HD4 se prezinta foarte bine pe partea de imagine, un televizor ieftin in comparatie cu Samsung, Philips sau alte marci producatoare, insa trebuie sa precizam ca UTOK este o marca Romaneasca ce aduce produse de o calitate destul de buna.

UTOK U32HD4 arata foarte bine si la exterior, un TV elegant care aduce o rama neagra, as putea spune ca seamana foarte mult cu cele de la Phiips (ca design), cel putin aceasta este strict parerea mea. Nu este un televizor SF, dar face parte din gama 2015, asta inseamna ca aduce noutati si o imagine buna, o imagine pe care o cautam atunci cand dorim sa achizitinam un televizor nou.

Verifică noul preţ pentru Televizor LED UTOK U32HD4

Pretul este unul din punctele lui forte, cel putin daca stam sa comparam cu alte marci producatoare, pretul pentru aceeasi diagonala este cu 200-400 de lei mai mic si asta inseamna foarte mult pentru cei care doresc sa si-l achizitioneze. De asemenea, recomand tuturor ce vor sa cumpere un televizor, sa nu mai puna amprent pe marca si pe rezolutia FULL HD, asta pentru ca inca nu avem nici un post de televiziune care sa emita FULL HD.

UTOK U32HD4

UTOK U32HD4 vine cu o diagonala de 80 cm, o rezolutie HD 1366 x 768 si un timp de raspuns de doar 6.5 ms, aspectul imaginii este 16:9 (wide) si contrastul nativ este de 3000:1. Pe langa toate aceste caracteristici ale display-ului, mai putem evidentia unghiul de vizibilitate 178 / 178, astfel putem vedea un film din orice colt al camerei.

Nu este un SMART TV, asta inseamna ca nu avem nici internet, insa pretentiile nu au cum sa fie mari in conditiile in care pretul nu depaseste 1000 de lei, mai mult de atat, ma gandesc si la o oferta boma de black friday 2015, atunci cand pretul tuturor televizoarelor o sa scada destul de mult.

Sunetul televizorului nu este extrem de puternic, discutam aici despre 2×6 W, insa claritatea este dusa la cel mai inalt nivel, un sunet optimizat atat pentru filme cat si pentru muzica.

Pentru cei care au televiziune digitala, ii anuntam ca dispune de Slot CI+, astfel putem scapa de acel reciver si telecomanda in plus, iar ca tot suntem la partea de conectivitate, remarcam aici si cele 3 porturi HDMi la care se mai adauga si intrarrea SCART.

UTOK U32HD4 este un televizor complet din totate punctele de vedere, pretul este unul accesibil, iar transportul este gratuit.

Comentarii

Leave a reply

Review IT