Vision Clean VWM-814000 – masina de spalat rufe cu un raport calitate-pret foarte bun!

Accesibila, eleganta si destul de performanta, masina de spalat rufe Vision Clean VWM-814000 este alegerea perfecta pentru cei care isi doresc o spalare rapida si de foarte buna calitate, la un consum redus de energie electrica si apa. Disponibila la un pret cat se poate de accesibil, aceasta vine cu un design elegant, clasa energetica A++, sistem Eco-Logic, o viteza maxima de centrifugare, un numar de 18 programe speciale de spalare, o capacitate mare de incarcare si multe altele.

Designul simplu si modern al acesteia se va potrivi perfect oriunde in baia sau chiar bucataria dumneavoastra, gratie carcasei elegante de culoare alba, display-ului de tip LED foarte intuitiv si a hubloului transparent cu o deschidere standard de la dreapta spre stanga. Masina de spalat rufe de la Vision Clean este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand astfel un consum energetic anual de doar 219 kWh, respectiv un consum mediu anual de apa de aproximativ 10224 de litri.

PROMOȚIE Vision Clean VWM-814000, 1400 rpm, 8 kg, Clasa A++ – verifică preț

Sistemul Eco-Logic permite reducerea substantiala a duratei programului selectat cu pana la 50%, precum si consumul de energie electrica si de apa tot cu pana la 50%, doar atunci cand masina de spalat este incarcata cu rufe mai putin de jumatate din capacitatea sa totala, si anume la un ciclu de spalare cu o capacitate de incarcare sub 4 kilograme de rufe. Sistemul de control al balansului asigura o distribuire uniforma a rufelor dumneavoastra in tambur, ajustand in acelasi timp si viteza optima de centrifugare.Vision Clean VWM-814000

Masina de spalat rufe Vision Clean VWM-814000 dispune de o viteza mare de centrifugare de maxim 1400 de rotatii pe minut, un sistem special de indepartare a excesului de spuma, un numar de 18 programe speciale de spalare (Zilnic, Rapid, Baby Care, Night Wash si multe altele), precum si de o capacitate generoasa de incarcare de pana la 8 kilograme, ceea ce va permite sa va bucurati de o spalare eficienta si de inalta calitate a tuturor rufelor dumneaovastra, intr-un singur ciclu de spalare.

Programul de spalare Baby Care a fost conceput special pentru materialele care necesita o spalare perfecta si de inalta calitate, fiind recomandat atat pentru hainutele celor mici cat si pentru cele a persoanelor cu pielea sensibila sau alergica. Programul de spalare Night Wash (Splarare Nocturna) este ideal pentru un ciclu de spalare silentios la orice ora din noapte, fara a deranja celelalte persoane din locuinta dumneavoastra, datorita unei modificari inteligente a etapei de centrifugare.

Comentarii

Leave a reply

Review IT