Vision Touch VTTV A3201 – televizor HD LED cu diagonala de 80 cm si tuner digital!

Accesibil, elegant si de inalta definitie, televizorul LED Vision Touch VTTV A3201 este ideal pentru a va putea bucura de imaginile sale de inalta definitie (HD) in oricare incapere a locuintei dumneavoastra, fiind potrivit atat pentru o camera de zi cat si pentru un dormitor. Disponibil deja si pe eMAG.ro la un pret cat se poate de accesibil pentru dotarile sale, acesta vine in principal cu un design elegant si compact, ecran HD LED de 32 inch, sunet destul de bun, tuner digital si multe altele.

Televizorul accesibil si elegant de la Vision Touch dispune de un display plat de tip LED, cu o diagonala decenta de 80 de centimetri (32 inch), rezolutie High Definition (HD) de maxim 1366 x 768 pixeli, un contrast dinamic de 1000:1, o luminozitate destul de buna de 250 cd/mp si un timp de raspuns rapid de doar 6,5 milisecunde, care poate afisa imagini clare si de inalta definitie, respectiv culori vii si naturale, pentru a va putea bucura de o calitate foarte buna a imaginilor HD pe diagonala decenta a TV-ului.

PROMOȚIE Vision Touch, 80 cm, VTTV A3201, HD – verifică preț

In plus, ecranul HD de 32 inch mai beneficieaza de un raport de aspect a imaginii de 16:9 si totodata de unghiuri largi de vizibilitate, oferind astfel imagini la fel de bune si culori stralucitoare din aproape orice unghi de vizualizare ale TV-ului LED. Sistemul audio NICAM Stereo este format din doua difuzoare stereo integrate, cu o putere totala de 8 W (2 x 4 W), ceea ce permit redarea unui sunet decent si destul de puternic, fara distorsiuni prea mari ale sunetului chiar si la un volum mai ridicat.Vision Touch VTTV A3201

Televizorul LED Vision Touch VTTV A3201 este, de asemenea, compatibil cu suportul standard de perete VESA, cu un design compact si un suport detasabil, oferindu-va asadar posibilitatea de a il putea monta simplu si rapid pe orice perete al camerei dumneavoastra. Pe langa toate acestea, televizorul HD de 80 de centimetri mai integreaza o iesire audio RCA, o intrare pentru PC VGA (D-sub 15 pini), un port USB 2.0, o intrare component, o intrare Scart (RGB), precum si de trei porturi digitale HDMI.

Caracteristicile sale generale includ un tuner digital (DVB-C, DVB-T), precum si un slot CI+, ambele fiind utile si chiar necesare la receptionarea transmisiilor TV digitale sau High Definiton (HD), fara a mai avea nevoie de clasicul decodor. Cu toate acestea, televizor marca Vision Touch mai dispune de o functie de monitor pentru conectarea acestuia la PC-ul sau laptopul dumneavoastra, dar si de un player USB integrat pentru vizionarea continutului dvs. media de pe stick sau chiar hard disk extern.

1 Comment
  1. Reply
    Gabi 28 mai 2019 at 11:06

    Buna ziua, am si eu o întrebare legata de acest model. Unde se afla butoanele pe televizor? Mi s a stricat telecomanda si pana cumpar alta trebuie sa schimb posturile manual. Mulțumesc, o zi bună!

Leave a reply

Review IT