REVIEW: Aparat de aer conditionat Vivax ACP‐09CH25AEMI – Cu M-Design, tehnologia Wi-Fi și 9000 BTU!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Dacă ai nevoie de un aparat de aer condiționat fiabil, ușor de utilizat și de întreținut, atunci atenția ta trebuie să fie atrasă de Vivax ACP‐09CH25AEMIAcest dispozitiv poate fi pus în funcțiune în modurile de încălzire și răcire a aerului, având rezultate bune în privința protecției împotriva scurgerilor de freon și a curățării aerului. Designul modern a dispozitivului Vivax ACP‐09CH25AEMI,  va arata bine în aproape orice cameră, fără a deranja integritatea interiorului. Nivelul redus de zgomot nu va provoca disconfort sau sunete neplăcute. Dintre avantajele acestui model, trebuie remarcată prezența unui sistem de filtrare bun sub forma unui filtru electrostatic și antibacterian, precum și funcția de autocutățare. Mai trebuie remarcată funcția de Auto-Restart, prezența Timer-ului de 24 de ore , împreună cu funcția „Sleep“, precum și de dezghețarea automat.

 Preț Aer conditionat Vivax ACP‐09CH25AEMI

Prețul aparatului de aer condiționat Vivax ACP‐09CH25AEMI este acceptabil, iar raportul preț/calitate este bun, deoarece dispozitivul beneficiază de tehnologie avansată, este realizat cu materiale de înaltă calitate, și mai presus de orice are un design de înaltă clasă. În acest moment, ar trebui să profiți de reducerea de preț pentru a-l cumpăra. La cumpărarea lui, se oferă o garanție de 36 de luni, care este inclusă în preț.

Modele populare cu prețuri bune BTU Verifică preț
1. Star-Light ACM-12ARWI 12000 BTU
2. HEINNER Mirror HAC-MR12DBL 12000 BTU
3. TESLA TC35V3-1232IA 12000 BTU
4. Carrier 42QHC012DS Y16 IPLUS 12000 BTU
5. Whirlpool SPIW 412L 12000 BTU

 Specificații

Aparatul de aer condiționat Vivax ACP‐09CH25AEMI este adecvat pentru instalarea în încăperi de până la 25 mp. Aparatul de climatizare este un model standard cu instalare pe perete. Compresorul Inverter se caracterizează printr-o eficiență ridicată, un consum economic de energie și un nivel scăzut de zgomot. Dispozitivul funcționează la o temperatură exterioară cuprinsă între -15 grade și + 50 grade C. Modelul Vivax ACP‐09CH25AEMI are o carcasă interioară de culoare albă. Unitatea interioară este echipată cu un afișaj LCD, care mărește nivelul de confort în utilizarea zilnică. Controlul se efectuează cu ajutorul telecomenzii din dotare.

Capacitate: Vivax ACP‐09CH25AEMI  are o capacitate generală de 9000 BTU, fiind destinat suprafețelor de până la 25 mp. Capacitatea de răcire a aparatului de aer condiționat este de 2,64 kW, iar consumul nominal la răcire este de 0,87 kW. Capacitatea nominală la încălzire este de 2,93 iar consumul nominal la încălzire este de 0,88 kw.

Unitate interna: La interior, unitatea este echipată cu  filtre speciale care asigură filtrarea fină. Vorbind despre această oportunitate, trebuie remarcat faptul că utilizarea filtrului Bio, oferă o  mulțime de avantaje evidente,  inclusiv păstrarea celor mai mici fracțiuni de praf, polen, și, desigur, o varietate de mirosuri, care pot intra în camera din exterior.

Eficiența energetică: Vivax ACP‐09CH25AEMI face parte din clasa de eficiență energetică A++ la răcire și A+ la încălzire, folosind agent frigorific R410A și un compresor Inverter care reduce consumul de energie electrică.

Funcții și tehnologii: Aparatul de aer condiționat Vivax ACP‐09CH25AEMI are rolul de a răci, încălzi, ventila și dezumidifica aerul, prezentând funcții precum, pornire silențioasa, Sleep mode, Turbo mode, Timer, Protecție Anti-înghet, Autocurățare, Autodetecție scurgeri freon și tehnologia Wi-Fi care face posibil controlul de la distanță.

Nivel de zgomot: Nivelul de zgomot al aparatului de aer condiționat este foarte redus, ceea ce îl face foarte silențios. Acesta nu depășește nivelul de 24 dB.

 Cum alegem un aparat de aer condiționat ?!

Aerul condiționat este o sursă de răcoare plăcută în zilele fierbinți ale verii. Acest echipament a devenit o condiție indispensabilă pentru confortul din casă, în apartament sau la birou. Brand-urile, specializate în producția de tehnologie climatică, extind constant linia de modele și dezvoltă noi funcții pentru sistemele de climatizare. Având în vedere varietatea de opțiuni, putem spune că întrebarea ”cum să alegeți un aparat de aer condiționat” este relevantă pentru fiecare cumpărător, care nu este specialist în acest domeniu.

 Criterii: La alegerea echipamentului climatic, determinarea precisă a puterii  este de o importanță deosebită. De acest parametru depinde costul aparatului de aer condiționat și eficiența funcționării acestuia într-o cameră. Determinarea capacității se face pe baza dimensiunii camerei, precum pe baza caracteristicilor sale de termoizolare (izolarea peretelui, dimensiunea ferestrelor etc.). Spre exemplu:

BTU Locuințe Spații comerciale Modele și prețuri
9000 18-25 mp 14-22 mp
12000 24-35 mp 20-30 mp
14000 28-45 mp 24-36 mp
18000 40-50 mp 33-40 mp
24000 60-90 mp 50-80 mp

 Nivelul de zgomot: De asemenea, trebuie să fii interesat de nivelul de zgomot  al aparatului. Aparatele moderne au nivel de zgomot destul de redus. Nivelul de zgomot poate fi de minim 20 dB și poate ajunge până la 65 dB. De regulă, cu cât sunt mai scumpe echipamentele, cu atât nivelul de zgomot este mai redus.

 Eficiența energetică: Atunci când vrei să cumperi un aparat de aer condiționat, trebuie să ții cont de eficiență energetică. Mai mult, trebuie să vezi dacă funcționează cu un invertor. Aparatele de aer condiționat care funcționează cu invertoare,  consumă mai puțină energie și trec fără probleme la orice nivel de temperatură. Printre avantajele aparatelor de climatizare cu invertoare, se numără economisirea energiei electrice cu până la 40%.

 Funcții: În plus, față de sarcina principală a aparatului de aer condiționat, care este de a răci sau de a încălzi spațiul, există  un număr mare de funcții suplimentare. Cu cât sunt mai multe astfel de funcții, cu atât prețul este mai mare. Cele mai importante caracteristici ale unui aparat de aer condiționat sunt:

  • productivitatea crescută a compresorului,
  • umidificarea,
  • filtru de  titan,
  • repornire cald,
  • control Wi-Fi,
  • senzor de mișcare,
  • capacitatea de a lucra până la -15 grade,
  • protecția anticorozivă și multe altele.

 Sfat: Dorința de a economisi bani și de a alege un aparat de aer condiționat insuficient de puternic, va duce la deteriorarea dispozitivului. Echipamentul va lucra în mod constant la sarcini extreme și astfel, se va deteriora rapid.

REVIEW: Aparat de aer conditionat Vivax ACP‐09CH25AEMI – Cu M-Design, tehnologia Wi-Fi și 9000 BTU!
4.8 (95%) 8 votes
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comentarii

Leave a reply