Vivax ACP-09CH25AEZI – aparat de aer conditionat de 9000 BTU/h, cu un raport pret/calitate excelent!

Preţ Vivax ACP-09CH25AEZI

Vivax ACP-09CH25AEZI este un aparat de aer conditionat cu tehnologia Inverter de 9000 BTU/h, ideal pentru persoanele sau familiile ce vor sa se bucure de un mediu de viata placuta si foarte confortabila, care se regaseste deja si in oferta magazinelor online din Romania la un pret foarte bun pentru aproape orice tip de buget. Acesta vine cu un design elegant si foarte atragator, clasa energetica A++/A+, un afisaj mare ascuns, tehnologia Inverter, o capacitate generala de 9000 BTU/h, un sistem avansat de filtrare a aerului (filtru anti-praf + filtru Cold Catalyst) si mai multe functii speciale de climatizare (Racire, Incalzire, Dezumidificare, Turbo Mode, Dezghetare inteligenta, etc.).

Review Vivax ACP-09CH25AEZI

Design-ul modern si foarte atragator (Z-Design) al aparatului de aer conditionat marca Vivax se va face cu siguranta remarcat pe oricare perete din locuinta dumneavoastra, gratie aspectului elegant de culoare alb si a afisajului mare ascuns ale unitatii interne de tip Split de perete, fiind ideal pentru acasa, intr-un spatiu de birouri sau in oricare alta incapere de pana la 20 mp. In plus, unitatea interna cantareste doar 6,3 kilograme avand dimensiunile de 25 x 71,5 x 18,8 centimetri, in timp ce unitatea externa are dimensiunile de 55,5 x 77 x 30 centimetri si o greutate de 25,2 kilograme, oferind un nivel cat mai redus de zgomot de maxim 38 dB la interior si de 53 dB la exterior.

Aparatul de aer conditionat Vivax ACP-09CH25AEZI dispune o capacitate de racire de 9000 BTU/h (cu un consum de 879 W/h la racire), o capacitate de incalzire de 10000 BTU/h (cu un consum de 887 W/h la incalzire), dar si de o capacitate de dezumidificare de un litru pe ora, fiind suficient de puternic pentru o suprafata acoperita de 20 mp. Tehnologia Inverter utilizeaza un nou compresor rotativ tip DC Inverter, impreuna cu o unitate electronica de comanda, care poate ajunge rapid la temperatura setata si sa o mentina constanta cu un nivel minim de zgomot si un consum redus de energie, chiar si la temperaturi extreme de minim -15 grade si de maxim 50 de grade Celsius.

In ceea ce priveste caracteristicile sale de climatizare, aparatul de aer conditionat marca Vivax include patru functii de climatizare (Racire, Incalzire, Ventilatie si Dezumidificare), un filtru anti-praf si un filtru Cold Catalyst, precum si mai multe functii speciale (Turbo Mode, Sleep Mode, 24h Timer, „Mute”, 1W Standby, Auto-diagnoza, Dezghetare inteligenta si Auto Clean). Mai exact, functia de autodetectare a pierderilor de refrigerant protejeaza compresorul tip Inverter impotriva temperaturilor ridicate cauzate de scaparile de agent frigorific, in timp ce functia de memorare a pozitiei flapsului memoreaza ultima dumneavoastra setare efectuata cu privire la pozitia flapsului ce dirijeaza jetul de aer.

Părerea noastră despre produs

 Accesibil, modern si performant, aparatul de aer conditionat Vivax ACP-09CH25AEZI este capabil sa va ofere o temperatura optima la interior cu un nivel minim de zgomot si un consum redus de energie, precum si un aer ambiant proaspat si foarte curat, fiind recomandat in mod special pentru o suprafata acoperita de aproximativ 20 mp. Acestea fiind spuse, aparatul de aer conditionat marca Vivax reprezinta o solutie ideala si avantajoasa pentru oricine isi doreste un nou sistem de climatizare elegant si de calitate, cu o eficienta energetica ridicata, o capacitate buna de racire/incalzire si mai multe functii speciale de climatizare, insa nu dispune de un buget prea mare.

– Părerea clienţilor –

Un echipament de aer conditionat modern si de calitate, dupa parerea mea, disponibil la un pret foarte bun de achizitionare. Este elegant si foarte silentios, are un consum redus de energie si este suficient de puternic pentru suprafata recomandata de catre producator.

Am optat pentru acest sistem de climatizare pentru pretul sau redus de achizitionare si caracteristicile sale bune de climatizare. Il utilizez aproape in fiecare zi si face fata fara probleme in orice situatie, chiar si la temperaturi scazute de doar -15 grade Celsius.

Un raport calitate/pret foarte bun din punctul meu de vedere. Arata bine pe perete, nu produce aproape deloc zgomot, nu consuma prea multa energie si raceste/incalzeste foarte bine o sufragerie de pana la 17 metri patrati. Recomand.

Nu am nimic de reprosat. Este un echipament de aer conditionat pe care il recomand cu incredere tuturor celor ce isi doresc un nou sistem de climatizare. Acesta functioneaza fara probleme atat pe functia de racire cat si pe cea de incalzire, iar abia daca produce ceva zgomot pe ultima treapta de ventilare.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT