Vivax ACP-12CH35AESI – aparat de aer conditionat cu un filtru Cold Catalyst si tehnologie Inverter!

Accesibil, elegant si de ultima generatie, aparatul de aer conditionat Vivax ACP-12CH35AESI este suficient de puternic pentru racirea/incalzirea si nu numai a unei incaperi cu o suprafata de pana la 24-35 mp, ceea ce va permite sa va bucurati de un mediu ambiant placut si foarte confortabil. Acesta vine in principal cu un design elegant, clasa energetica A++/A+, tehnologia avansata Inverter, filtru Cold Catalyst, o capacitate mare de racire/incalzire si mai multe functii extrem de utile, fiind disponibil la un pret foarte bun pentru dotarile sale.

Designul sau simplu si modern se va integra perfect pe peretele din oricare incapere a locuintei dumneavoastra, gratie unitatii interioare elegante de culoare alba si a display-ului digital foarte intuitiv, avand dimensiunile de doar 30,2 x 80,5 x 19,3 centimetri. Clasa de eficienta energetica A++ la racire, respectiv clasa energetica A+ la incalzire, ofera o eficienta energetica ridicata la racire/incalzire, inregistrand astfel un consum de energie electrica la racire de 1153 W si de 1055 W la incalzire.

PROMOȚIE Vivax ACP-12CH35AESI, Inverter, 12000 BTU/h, Clasa A++ – verifică preț

Aparatul de aer conditionat marca Vivax este echipat cu tehnologia Inverter, si anume ventilatorul cu flux de aer incrucisat al unitatii interioare dispune de un motor de tip DC Inverter pentru o turatie variabila, ceea ce asigura un maxim de confort si un nivel minim de zgomot de doar 20 dB. Pe langa toate acestea, tehnologia avansata Inverter dezvolta o eficienta energetica ridicata ce permite asadar etichetarea sistemului de climatizare de la Vivax cu clasa energetica A++/A+, confrom normelor UE.Vivax ACP-12CH35AESI

Caracteristicile sale generale includ o capacitate foarte buna de racire/incalzire de pana la 12000 BTU/h, un display digital pentru afisarea temperaturii ambientale si a modului de functionare activ, precum si un numar 3 trepte de viteza + functia Turbo pentru o racire/incalzire rapida. In plus, aparatul mai beneficieaza de un filtru Bio de tip Cold Catalyst si de un filtru anti-praf pentru eliminarea bacteriilor, virusurilor, alergenilor, prafului si chiar a mirosurilor neplacute, oferind asadar un flux de aer curat si foarte sanatos.

Aparatul de aer conditionat Vivax ACP-12CH35AESI dispune si de mai multe functii extrem de utile, printre care de Racire, Ventilare, Incalzire, Auto Restart, Dezghetare automata, Dezumidificare, Turbo, Auto Clean, Timer 24h, 1W Standby si Sleep-mode, dar si de o functie speciala de detectare a scurgerilor de freon. Cu toate acestea, functia de memorare a pozitiei flapsului permite, de asemenea, salvarea pozitiei a flapsului ce dirijeaza jetul de aer, pentru a mentine aceeasi pozitie la repornirea aparatului.

Comentarii

Leave a reply

Review IT