Vivax ACP-12CH35AEZI – aparat de aer conditionat accesibil, modern si foarte silentios, de 12000 BTU/h!

Preţ Vivax ACP-12CH35AEZI

Vivax ACP-12CH35AEZI este un aparat de aer conditionat cu tehnologia Inverter si Z-Design de 12000 BTU/h, ideal pentru persoanele sau familiile ce vor sa se bucure de un mediu de viata placut si foarte confortabil, care se regaseste deja si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret cat se poate de accesibil pentru orice tip de buget. Acesta vine cu un design elegant si foarte atragator, clasa energetica A++/A+, un afisaj mare ascuns, tehnologia Inverter, o capacitate generala de 12000 BTU/h, un filtru anti-praf si un filtru Cold Catalyst, o functie de autodetectare a pierderilor de refrigerant, o functie de memorare a pozitiei flapsului si mai multe functii speciale de climatizare.

Review Vivax ACP-12CH35AEZI

Design-ul modern si foarte atragator (Z-Design) al aparatului de aer conditionat marca Vivax se va face cu siguranta remarcat oriunde il veti amplasa in locuinta dumneavoastra, gratie aspectului elegant de culoare alb si a afisajului mare ascuns ale unitatii interioare de tip Split de perete, integrandu-se perfect pe peretele sufrageriei sau dormitorului dumneavoastra. In plus, unitatea interioara cantareste 7,2 kilograme avand dimensiunile de 27,5 x 80 x 18,8 centimetri, in timp ce unitatea exterioara are o greutate de 25,2 kilograme si dimensiunile de 55,5 x 77 x 30 centimetri, oferind insa un nivel redus de zgomot de maxim 38 dB la interior.

Aparatul de aer conditionat Vivax ACP-12CH35AEZI dispune de un o capacitate de racire de 12000 BTU/h (cu un consum de 285 kWh pe an), o capacitate de incalzire de 13000 BTU/h (cu un consum de 835 kWh pe an) si de o capacitate de dezumidificare de 1,2 litri pe ora, fiind suficient de puternic pentru o suprafata acoperita de 30 mp. Tehnologia Inverter utilizeaza motoare DC Inverter pentru ambele ventilatoare ale celor doua unitati interioare si exterioare, ceea ce asigura un maxim de confort si un nivel redus de zgomot, respectiv imbunatateste eficienta energetica a aparatului si permite functionarea optima chiar si la temperaturi extreme.

In ceea ce priveste caracteristicile sale de climatizare, aparatul de aer conditionat marca Vivax include patru functii de climatizare (Racire, Incalzire, Ventilatie si Dezumidificare), un filtru anti-praf si un filtru Cold Catalyst, precum si mai multe functii speciale (Turbo, Sleep mode, 24h Timer, “Mute”, 1W Standby, Auto-diagnoza, Dezghetare inteligenta si Auto Clean). Mai exact, functia de autodetectare a pierderilor de refrigerant poate proteja mai bine compresorul inainte de a fi afectat de temperaturi ridicate cauzate de scaparile de agent frigorific, in timp ce functia de memorare a pozitiei flapsului memoreaza ultima dumneavoastra setare efectuata in ceea ce priveste pozitia flapsului ce dirijeaza jetul de aer.

Părerea noastră despre produs

Accesibil, modern si performant, aparatul de aer conditionat Vivax ACP-12CH35AEZI este capabil sa atinga rapid temperatura setata si sa o mentina constanta cu un nivel scazut de zgomot si un consum redus de energie, fiind recomandat in mod special pentru o suprafata acoperita de aproximativ 30 de metri patrati. Astfel ca, aparatul de aer conditionat marca Vivax reprezinta o alegere perfecta si extrem de avantajoasa pentru oricine isi doreste un nou sistem de climatizare foarte eficient si extrem de silentios, cu un model nou de compresor de inalta performanta, o capacitate mare de racire/incalzire si mai multe functii speciale de climatizare.

– Părerea clienţilor –

Este silentios si foarte elegant, are un consum redus de energie si este suficient de puternic pentru o suprafata de aproximativ 30 de metri patrati. Per total sunt foarte multumit de el si il recomand in continuare si altor persoane interesate de acest model.

Un raport calitate/pret excelent din punctul meu de vedere. Il recomand cu mare incredere celor care doresc un aparat de aer conditionat modern, silentios si puternic, la un pret mai mult decat accesibil.

Am achizitionat acest aparat in urma cu cateva saptamani si pot spune deja ca sunt foarte multumit de el. Arata bine pe perete, nu produce foarte mult zgomot si raceste/incalzeste foarte bine o sufragerie incapatoare, iar consumul de energie este unul foarte redus. Recomand.

Este un aparat cu design modern care isi face bine treaba si este foarte usor de folosit. Functia Turbo este ideala pentru racirea rapida a locuintei, iar functia de dezumidificare este foarte utila pentru a elimina umiditatea excesiva si a evita formarea mucegaiului.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT