Vivax ACP-18CH50AESI – aparat de aer conditionat cu tehnologie DC Inverter si functii utile!

Se pare ca ne confruntam deja cu zile din ce in ce mai calde si chiar caniculare, specifice anotimpului de vara, iar din cauza temperaturilor foarte mari se creeaza un disconfort termic extrem de neplacut si deranjant, in timp ce aerul ambiental devine aproape insuportabil. Astfel, in acest review va vom prezenta aparatul de aer conditionat Vivax ACP-18CH50AESI, ideal pentru a va putea bucura de un mediu ambiant placut si foarte confortabil, indiferent de vremea de afara.

Aparatul de aer conditionat marca Vivax este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ la racire, respectiv in clasa de eficienta energetica A+ la incalzire, pentru o eficienta energetica ridicata in timpul functiei de racire/incalzire, si anume acesta inregistreaza un consum de energie electrica la racire de 1633 W si de 1500 W la incalzire, avand insa un coeficient de randament in functie de sezon la racire SEER 6,8, precum si un coeficient de randament sezonier la incalzire SCOP 4,2.

PROMOȚIE Vivax ACP-18CH50AESI, Inverter, 18000 BTU/h, A++ – verifică preț

Cu ajutorul tehnologiei avansate Inverter, ventilatorul cu flux de aer incrucisat al unitatii interioare se bazeaza pe un motor DC Inverter pentru o turatie variabila, oferind asadar un maxim de confort si totodata un nivel redus de zgomot de maxim 45 dB la interior. In plus, motorul care angreneaza ventilatorul unitatii exterioare este de asemenea DC Inverter pentru o imbunatatire semnificativa a eficientei energetice, dar si pentru o functionare optima chiar si la temperaturi extreme.Vivax ACP-18CH50AESI

Aparatul de aer conditionat Vivax ACP-18CH50AESI dispune o capacitate generoasa de racire/incalzire de pana la 18000 BTU/h, precum si de mai multe functii extrem de utile (Racire, Ventilare, Incalzire, Auto Restart, Dezghetare automata, Dezumidifcare, Turbo si Sleep-mode). Pe langa toate acestea, aparatul mai beneficieaza de un filtru anti-praf si de un filtru Bio, ceea ce asigura eliminarea prafului, mirosurilor, gazelor nocive si a compusilor organici volatili, pentru un aer proaspet si sanatos.

Functia Auto Restart reporneste in mod automat sistemul de climatizare marca Vivax, in cazul unei intreruperi sau deconectari neprevazute a alimentarii cu energie electrica, la ultimele setari salvate. Functia Turbo permite o functioare de scurta durata si la o viteza maxima pentru atingerea in cel mai scurt timp a temperaturii setate. Tehnologia inteligenta 1W Standby ofera o reducere semnificativa a consumului de energie electrica de la 4-5 W la numai 1 W in modul stand-by.

Comentarii

Leave a reply

Review IT