Vivax ACP-18CH50AEVI – aparat de aer conditionat ultra-modern si foarte puternic, cu tehnologia Wi-Fi Ready!

Preţ Vivax ACP-18CH50AEVI

Vivax ACP-18CH50AEVI BLACK MIRROR este un nou aparat de aer conditionat modern si foarte puternic de culoare negru antracit, ideal pentru persoanele sau familiile ce vor sa se bucure de un mediu de viata placut si foarte confortabil, care se regaseste deja si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret acceptabil pentru dotarile sale de top. Acesta vine cu un design elegant si foarte atragator, clasa energetica A++ la racire si A+ la incalzire, un afisaj mare ascuns, tehnologia Inverter, o capacitate de racire si incalzire de 18000 BTU/h, un sistem avansat de filtrare a aerului, suport pentru controlul de la distanta si mai multe functii/tehnologii speciale de climatizare.

Review Vivax ACP-18CH50AEVI

Design-ul ultra-modern si foarte elegant (V-Design) al noului aparat de aer conditionat BLACK MIRROR marca Vivax se va face cu siguranta remarcat oriunde il veti amplasa in locuinta dumneavoastra, gratie aspectului superb si atractiv de culoare negru antracit si a afisajului mare ascuns ale unitatii interne de tip Split de perete, fiind ideal pentru acasa, intr-un spatiu de birouri si in orice alta incapere de aproximativ 50 de metri patrati. In plus, unitatea interna cantareste 13,2 kilograme avand dimensiunile de 34,2 x 110 x 23,2 centimetri, in timp ce unitatea externa are dimensiunile de 70,2 x 84,5 x 36,3 centimetri si o greutate de 48,4 kilograme.

Aparatul de aer conditionat Vivax ACP-18CH50AEVI dispune de o capacitate de racire si incalzire de 18000 BTU/h (cu un consum de 1643 W/h la racire si de 1542 W/h la incalzire), o capacitate de dezumidificare de 1,8 litri pe ora si de un sistem avansat de filtrare a aerului (filtru anti-praf + filtru Cold Catalyst + filtru Bio filter). Tehnologia Inverter utilizeaza un nou compresor roativ si motor DC-Inverter, impreuna cu o unitate electronica de comanda, care poate ajunge rapid la temperatura setata si sa o mentina constanta cu un nivel minim de zgomot si un consum redus de energie, chiar si la temperaturi extreme de minim – 15 grade si maxim 50 de grade Celsius.

In ceea ce priveste functiile/tehnologiile de climatizare, noul aparat de aer conditionat marca Vivax include patru functii de climatizare (Racire, Incalzire, Ventilatie si Dezumidificare), tehnologia Wi-Fi Ready pentru controlul de la distanta si mai multe functii speciale (Auto Clean, “I feel”, Turbo Mode, ECO Mode, 1W Standby, Autodiagnoza, 3D Airflow, Dezghetare inteligenta, Mute Mode, Sleep Mode si 24h Timer). Mai exact, la repornirea aparatului de aer conditionat, pozitia flapsului ce dirijeaza jetul de aer va fi aceiasi ca cea setata de dumneavoastra la utima setare efectuata, prin intermediul functiei de memorare a pozitiei flapsului.

Părerea noastră despre produs

Noul aparat de aer conditionat Vivax ACP-18CH50AEVI ofera un nivel minim de zgomot, o temperatura optima la interior si un consum redus de energie, cu suport pentru controlul de la distanta prin intermediul unui smartphone, fiind indeajuns de puternic pentru o suprafata acoperita de aproximativ 50 de metri patrati. Acestea fiind spuse, noul aparat de aer conditionat marca Vivax reprezinta o alegere perfecta pentru oricine isi doreste un sistem de climatizare ultra-modern si de generatie noua, cu un aspect unic si foarte elegant, o capacitate mare de racire/incalzire si mai multe functii speciale de climatizare, la un pret acceptabil pentru un buget mediu.

– Părerea clienţilor –

Este silentios si foarte elegant, are un consum redus de energie si este suficient de puternic pentru o suprafata de aproximativ 35 metri patrati. Per total sunt foarte multumit de el si il recomand cu incredere celor interesati de acest model.

Un aparat de aer conditionat excelent din toate punctele de vedere. Design modern si foarte elegant de culoare neagra. Tehnologia Inverter si clasa A++/A+ pentru un consum redus de energie. Capacitate de 18000 BTU/h la racire si incalzire pentru o temperatura ideala la interior.

L-am achizitionat in urma cu cateva luni si pot spune ca sunt foarte multumit de el. Acesta se completeaza perfect cu televizorul amplasat pe peretele din sufragerie. Temperatura ambientala se adapteaza rapid la nevoile mele, iar aerul este proaspat si foarte curat.

Nu am nimic de reprosat. Arata bine pe perete, nu consuma prea multa energie si raceste/incalzeste foarte bine mediul ambiant. In concluzie, acesta este un sistem de climatizare perfect pentru o locuinta moderna si incapatoare.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT