Vivax ACP-24CH70AESI – aparat de aer conditionat elegant, performant si extrem de puternic!

Modern, performant si de mare capacitate, Vivax ACP-24CH70AESI este un model rezidential de aparat de aer conditionat din seria S-Design a companiei chinezesti Vivax, suficient de puternic pentru racirea/incalzirea unei incaperi cu o suprafata de 60-70 mp si chiar mai mare. Disponibil la un pret destul de bun pentru dotarile sale, acesta vine in principal cu un design elegant, clasa energetica A++/A+, o capacitate incredibila de racire/incalzire, un filtru Bio, precum si mai multe functii extrem de utile.

Aparatul de aer conditionat elegant si performant de la Vivax este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ la racire, respectiv in clasa energetica A+ la incalzire, pentru o eficienta energetica ridicata in timpul functiei  de racire/incalzire, si anume acesta inregistreaza un consum de energie electrica la racire de 2306 W si de 2302 W la incalzire, avand insa un coeficient de randament in functie de sezon la racire SEER 6,4, precum si un coeficient de randament sezonier la incalzire SCOP 4.

PROMOȚIE Vivax ACP-24CH70AESI S-Design, Inverter, 24000 BTU/h, A++ – verifică preț

Dotat cu tehnologia speciala Inverter, aparatul utilizeaza un nou compresor rotativ de tip DC Inverter, ceea ce asigura o functionare optima si de foarte buna calitate, care permite mentinerea unei temperaturi constante in incapere, cu o eficienta energetica ridicata. In plus, cu ajutorul tehnologiei avansate Inverter, ventilatorul intern cu flux de aer incrucisat beneficieaza de un motor DC Inverter pentru o turatie variabila, oferind asadar un maxim de confort si un nivel redus de zgomot.Vivax ACP-24CH70AESI

Caracteristicile sale generale includ o capacitate uimitoare de racire/incalzire de pana la nu mai putin de 24000 BTU/h, un display digital foarte intuitiv, precum si un numar de 3 trepte de setare a vitezei ventilatorului interior + functia Jet (Turbo) pentru o racire/incalzire rapida. Pe langa toate acestea, aparatul mai beneficieaza de un filtru Bio si totodata de un filtru anti-praf, care permite eliminarea bacteriilor, virusurilor, alergenilor, prafului si chiar a mirosurilor neplacute, pentru un aer foarte curat.

Aparatul de aer conditionat Vivax ACP-24CH70AESI dispune de mai multe functii extrem de utile, precum de Racire, Ventilare, Incalzire, Auto Restart, Dezghetare automata, Dezumidificare, Turbo, 1W Standby, Auto si Sleep-mode. Functia Auto Restart reporneste automat sistemul de climatizare marca Vivax, in cazul unei intreruperi de curent, la setarile sale anteriaore. Functia Turbo permite o functionare de scurta durata si la o viteza maxima pentru atingerea in cel mai scurt timp a temperaturii setate.

Comentarii

Leave a reply

Review IT