Vivax Imago TV-32LE91 – TV LED cu design modern, ecran de inalta definitie si sunet decent!

Accesibil, elegant si de inalta definitie, televizorul LED Vivax Imago TV-32LE91 de 80 cm este ideal atat pentru vizionarea posturilor TV sau a continutului media preferat, cat si pentru utilizarea acestuia ca pe un simplu monitor la un PC, laptop sau chiar consola de gaming, gratie dotarilor sale destul de bune. Disponibil deja si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret accesibil pentru orice buget, televizorul LED marca Vivax vine cu un design modern si foarte atragator, ecran HD LED de 32 inch, sunet decent si destul de puternic, un tuner digital DVB-C/T incorporat si nu numai.

Designul sau este unul simplu si modern, cu o carcasa elegante de culoare neagra si un stand integrat, care se va potrivi perfect in orice loc din locuinta dumneavoastra, avand dimensiunile de 47,97 x 73,33 x 9,24 centimetri si o greutate de aproximativ 4,3 kilograme. In plus, TV-ul LED de la Vivax este compatibil si cu suportul standard de perete VESA 100 x 200 milimetri, ceea ce va ofera posibilitatea de a il putea monta simplu si rapid pe peretele din oricare incapere a locuintei dumneavoastra, fara a mai fi nevoie sa achizitionati separat o comoda TV sau a mai ocupa un spatiu suplimentar din camera.

Vivax Imago, 32″, 82 cm, LED TV-32LE91, HD Ready – profită acum de reducere

Display-ul LED al televizorului marca Vivax dispune de o diagonala de 80 centimetri (32 inch), rezolutie HD de maxim 1366 x 768 pixeli, un contrast de 3000:1, o luminozitate decenta de 220 cd/mp, precum si de un timp de raspuns rapid de doar 5 ms, afisand asadar imagini clare si de inalta definite pentru o experienta vizuala foarte buna. Pe langa toate acestea, ecranul HD LED de 32 inch mai beneficieaza si de unghiuri largi de vizibilitate de pana la 178 de grade pe orizontala / verticala, pentru imagini HD la fel de bune si culori vii din aproape orice unghi de vizualziare al TV-ului LED marca Vivax.Vivax Imago TV-32LE91

Televizorul LED Vivax Imago TV-32LE91 este dotat, de asemenea, cu un tuner digital (DVB-C, DVB-T) si slotul CI+, ambele fiind extrem de utile si chiar necesare pentru receptionarea transmisiilor TV digitale sau High Definition (HD), fara a mai avea nevoie de clasicul decodor extern, respectiv de alte cabluri inutile prin casa. Pe partea de sunet, sistemul sau audio, format din doua difuzoare stereo integrate, permite redarea unui sunet decent si destul de puternic, fara distorsiuni prea mari chiar si la un volum mai ridicat, completand astfel intreaga experienta de vizionare al TV-ului de la Vivax.

Cu toate acestea, televizorul LED marca Vivax mai include o functia monitor pentru conectarea rapida si cu foarte mare usurinta a acestuia la un PC, laptop sau chiar consola de gaming, precum si un player multimedia integrat pentru redarea fara niciun fel de problema a continutului media preferat de pe un stick USB sau chiar hard disk extern. In ceea ce priveste conectarea TV-ului de la Vivax, acesta integreaza o intrare Scart (RGB), o intrare pentru PC (VGA), un port audio jack de 3,5 milimetri pentru casti, o intrare component, un port USB 2.0, precum si trei porturi digitale HDMI.

Comentarii

Leave a reply

Review IT