Vivax Imago TV-40LE91 – televizor Full HD LED accesibil si elegant de 102 centimetri!

Accesibil, elegant si destul de performant, televizorul LED Vivax Imago TV-40LE91 este ideal pentru vizionarea posturilor TV ori a continutului media preferat si/sau pentru utilizarea acestuia ca un simplu monitor Full HD de mari dimensiuni, gratie dotarilor sale foarte bune. Cu un raport calitate-pret excelent din toate punctele de vedere, acesta vine in principal cu un design elegant, ecran Full HD de 40 inch, sunet decent, tuner digital si multe altele, fiind disponibil la un pret cat se poate de accesibil.

Televizorul accesibil si elegant de la Vivax se remarca in special printr-un display foarte bun de tip LED, cu o diagonala destul de mare de 102 centimetri (40 inch), rezolutie Full HD de maxim 1920 x 1080 pixeli, un contrast de 4000:1, o luminozitate decenta de 240 cd/mp si un timp de raspuns rapid de numai 5 milisecunde, care poate afisa imagini clare si de foarte buna calitate, precum si culori vii si naturale, pentru o experienta vizuala excelenta, chiar la dumneavoastra acasa.

PROMOȚIE Vivax Imago, 40″, 102 cm, LED TV-40LE91, Full HD – verifică preț

Pe langa toate cele de mai sus, ecranul Full HD LED de 40 inch mai beneficieaza de un raport de aspect a imaginii de 16:9 si nu in ultimul rand de unghiuri largi de vizibilitate de pana la 178 de grade pe orizontala / verticala, oferind asadar imagini la fel de bune si culori stralucitoare din orice unghi de vizualizare al TV-ului. In plus, televizorul LED de 102 centimetri este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand astfel un consum energetic anual de aproximativ 69 kWh.Vivax Imago TV-40LE91

Televizorul LED Vivax Imago TV-40LE91 este compatibil, de asemenea, cu suportul standard de perete VESA 100 x 200 mm, ceea ce inseamna ca il puteti monta rapid si cu foarte mare usurinta pe peretele din oricare incepare a locuintei dumneavoastra, fara a mai avea nevoie de o comoda TV. Cu toate acestea, televizorul LED de la Vivax mai dispune de o intrare VGA (D-sub 15 pini), un port USB 2.0, o intrare Scart (RGB), un port audio jack de 3,5 milimetri, dar si de trei porturi digitale HDMI.

Tunerul digital (DVB-T, DVB-C), impreuna cu slotul CI+, ajuta la receptionarea fara niciun fel de problema a transmisiilor TV digitale sau High Definition (HD), fara a mai fi necesara achizitionarea separata a unui decodor extern. Functia pentru monitor permite conectarea simpla si rapida a televizorului LED de 40 inch la PC-ul sau laptopul dumneavoastra, in timp ce playerul multimedia integrat asigura redarea continutului multimedia preferat de pe stick sau chiar hard disk extern.

Comentarii

Leave a reply

Review IT