Vivax Imago TV-43UD95SM – Smart TV cu ecran 4K UHD de 43 inch si sistem stereo de 16W!

 Preţ Vivax Imago TV-43UD95SM

Astazi va prezentam un Smart TV 4K din gama 2017 a producatorului Vivax, mai exact discutam despre modelul Vivax Imago TV-43UD95SM, un nou televizor Smart cu diagonala de 108 centimetri, rezolutia 4K de 2160p si sistem de operare Android, ideal pentru o camera de apartament sau un dormitor incapator. Acesta se regaseste in oferta marelui magazin online din Romania, eMAG.ro, la un pret foarte mic de achizitionare pentru caracteristicile sale superioare de imagine/sunet/inteligenta, respectiv pentru un buget mediu/nu foarte mare, in timp ce acesta va ofera ca beneficii livrarea gratuita si garantia inclusa.

 Review Vivax Imago TV-43UD95SM

Noul Smart TV de la Vivax va ofera un design minimalist si modern, cu o carcasa subtire de culoare negru lucios, o rama foarte ingusta a ecranului TV-ului si un suport modern inclus, care se va integra perfect in orice tip de decor, potrivindu-se cu siguranta intr-o sufragerie sau un dormitor destul de spatios. Acesta este compatibil cu suportul de perete VESA 20 x 20 cm (neinclus in pachet) pentru a-l monta direct pe perete, fara a avea nevoie de o comoda TV si de suportul inclus, in timp ce noul televizor inteligent Vivax are dimensiunile normale de 61,8 x 96,9 x 7,9 centimetri si o greutate de aproximativ 10,3 kilograme.

Diagonala mare de 108 centimetri (43 inch) a noului televizor LED Smart de la Vivax este ideala pentru o sufragerie sau pentru un dormitor destul de incapator, in timp ce acesta suporta rezolutia maxima 4K UHD (2160p) pentru a afisa o imagine extrem de clara si foarte naturala, din orice pozitie de vizionare, chiar in locuinta voastra. Sunetul este asigurat de un sistem audio de maxim 16W, cu tehnologia speciala de sunet Dolby Digital si cateva moduri de sunet, care va reda un sunet captivant si deajuns de puternic, fara a distorsiona calitatea sunetului redat chiar si atunci cand nivelul volumului este aproape la maxim.

Noul televizor Smart Vivax Imago TV-43UD95SM are la baza noul sistem de operare Android, pentru a va bucura de o navigare rapida pe internet, vizionarea continului online (Netflix & YouTube) si de un acces intuitiv la Live TV si la mai multe aplicatii de internet, prin tehnologia WiFi incorporata. Acesta include un tuner digital DVB-T/C si un slot de carduri CI+ pentru a receptiona transmisiile TV digitale/HD, o functie de monitor pentru a-l utiliza ca pe un simplu monitor la PC, laptop sau la consola de gaming, dar si un media player USB pentru a reda filmele, muzica si fotografiile de pe toate dispozitivele USB externe.

Vivax Imago TV-43UD95SM

108 cm, 43", 4K Ultra, Wi-Fi

 Părerea noastră despre produs

Ca o concluzie, noul televizor Smart Vivax Imago TV-43UD95SM este, dupa parerea noastra, alegerea perfecta pentru persoanele sau familiile care isi doresc un nou televizor 4K inteligent de dimensiuni mari, cu tehnologii avansate de imagine/sunet, la un pret avantajos pentru un buget nu foarte mare. In plus, noul Smart TV de la Vivax va ofera o experienta exceptionala de vizionare 4K, pe diagonala de 108 centimetri, un sunet puternic si captivant, cu ajutorul sistemului audio de 16 W, dar si un acces intuitiv la o lume noua de divertisment, prin intermediul sistemului de operare Android.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT