Aparat de aer conditionat Vortex VAC-A12A1D, 12000 BTU, Clasa A, Kit instalare inclus – pret imbatabil

Nu exista o modalitate mai indicata de a ne pregati pentru sezonul estival, decat prin achizitionarea unui aparat de aer conditionat. Nu trebuie sa va ganditi ca este nevoie sa investiti o suma mare de bani pentru un astfel de aparat, deoarece preturile variaza. Asadar, daca va intereseaza un model la un pret mai accesibil, va puteti orienta catre aparatul de aer conditionat Vortex VAC-A12S1D.

Acesta este un model cu o capacitate de racire de 12.000 BTU, inclus in clasa de energie incalzire A si in clasa de energie racire A. Dispune de afisaj LED, kitul de instalare este inclus, iar puterea consumata la racire este de 1.068 W. Puterea consumata la incalzire este de 966 W.

   Vezi AICI pretul pentru Vortex VAC-A12A1D   

Datorita capacitatii sale mari de racire, este ideal pentru a-l amplasa in holul apartmentului dumneavoastra, deoarece va reusi sa distribuie aerul rece in toate incaperile apartamentului. Astfel, veti face o singura investie, fara sa fie necesar sa cumparati cate un aparat de aer conditionat pentru fiecare camera.

Vortex

Unitatea interioara a aparatului de aer conditionat este de 745 X 250 X 210 milimetri, iar cea exterioara este de 760 X 540 X 260 milimetri, ambele avand culoarea alba. Zgomotul produs de unitatea interioara este de 37 dB, iar cel produs de unitatea exterioara este de 55 dB.

Un avantaj pe care iI ofera aparatul de aer conditionat Vortex VAC-A12S1D consta in kitul inclus de care dispune.  Odata ce ati intrat in posesia aparatului, trebuie doar sa luati legatura cu o firma care se ocupa cu instalarea aparatelor de aer conditionat, fara sa mai fie nevoie sa cheltuiti alti bani.

La acest aparat de aer conditionat veti intalni un compresor rotativ, iar afisajul LED va indica temperatura pe care ati selectat-o cu ajutorul telecomenzii, cat si functia aleasa. Este potrivit atat pe perioada verii, pentru a crea temperatura dorita, dar si pe perioada iernii, pentru incalzire. Este foarte adevarat ca nu este recomandat sa utilizati un aparat de aer conditionat ca sursa principala de incalzire, insa in situatiile exceptionale, atunci cand ati ramas temporar fara o sursa de incalzire, puteti apela cu incredere la acest aparat de aer conditionat.

Raportul calitate – pret oferit de aparatul de aer conditionat Vortex VAC-A12S1D este unul bun si este un produs potrivit pentru a mentine temperatura constanta in zilele calduroase de vara, in apartamentele cu 2-3 camere. Temperaturile ridicate de vara vor fi mai usor de suportat cu acest aparat de aer conditionat.

Comentarii

Leave a reply

Review IT