REVIEW: Aparat de aer conditionat VORTEX VAI‐A1218FJMRW – Cu 12000 BTU și tehnologiile Wi-Fi și iFeel!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Utilizarea aparatului de aer condiționat VORTEX VAI‐A1218FJMRW atât pentru răcirea cât și pentru încălzirea încăperii, este foarte convenabil și economic. Acesta poate fi folosit pe funcția de încălzire în perioadele reci de toamnă, iarnă, primăvară și cu funcția de răcire pe perioada verii, atunci când afară sunt temperaturi ridicate. Aparatul de aer condiționat Vortex îmbunătățește confortul termic al unui spațiu interior, cum ar fi o cameră cu suprafața de până la 20 mp. Acest dispozitiv poartă eticheta eficienței energetice, astfel încât consumul de curent electric nu este foarte mare, de altfel dispozitivul încadrându-se în clasa de eficiență energetică A++.

 Preț Aer conditionat VORTEX VAI‐A1218FJMRW

Prețul aparatului de aer condiționat VORTEX VAI‐A1218FJMRW este foarte bun, iar raportul preț/calitate este bun. Dispozitivul este realizat cu un design foarte elegant și modern,  cu tehnologie avansată și oferă un consum redus de energie electrică. La cumpărarea lui se oferă o garanție de 36 de luni, care este inclusă în preț. Mai mult decât atât kit-ul de instalare este inclus în preț.

Modele populare cu prețuri bune BTU Verifică preț
1. Star-Light ACM-12ARWI 12000 BTU
2. HEINNER Mirror HAC-MR12DBL 12000 BTU
3. TESLA TC35V3-1232IA 12000 BTU
4. Carrier 42QHC012DS Y16 IPLUS 12000 BTU
5. Whirlpool SPIW 412L 12000 BTU

 Specificații

Aparatul de aer condiționat VORTEX VAI‐A1218FJMRW beneficiază de tehnologia iFeel, o tehnologie este foarte inteligentă, care permite fiecărui utilizator să identifice individual temperatura și să creeze condițiile necesare pentru confort. Atunci când pornești dispozitivul, un microprocesor special determină temperatura în cameră și dacă aceasta este peste 25 grade C, aparatul de aer condiționat începe să răcească încăperea. Atunci când temperatura este între 23 și 25 grade C, modul Dry este activat și începe dezumidificarea. La temperaturi sub 23 grade C, aparatul de aer condiționat activează încălzirea.

Capacitate: Aparatul de aer condiționat VORTEX VAI‐A1218FJMRW are o capacitate mare de lucru, aceasta fiind de 12000 BTU, suficientă pentru a răci sau încălzi o suprafață de 20 mp. Debitul de aer al unității interne este de 600 mc/h, iar compresorul este de tip rotativ, și prin dezumidificare poate elimina o cantitate de 1,2 l/h de umiditate din aerul încăperii.

Unitate interna:  VORTEX VAI‐A1218FJMRW  este un dispozitiv cu o unitate internă de culoare albă și o unitate externă de culoarea argintie. Dimensiunile unității interne sunt de 75 x 20 x 28,5 cm încadrându-se foarte bine pe orice perete din casă. Dispozitivul este un model standard destinat mediului rezidențial.

Eficiența energetică: VORTEX VAI‐A1218FJMRW este un dispozitiv economic care se încadrează în clasa de eficiență energetică A++, având un consum de 1100 w la răcire și 1000 w la încălzire. Capacitatea nominală la răcire este de 3500 w, iar la încălzire având aceeași capacitate nominală, de 3500 w. Acest aparat de aer condiționat folosește pentru răcire agent R410A.

Funcții și tehnologii: La fel ca toate dispozitivele moderne, și VORTEX VAI‐A1218FJMRW oferă diverse funcții pentru crearea celui mai optim confort climatic. Astfel, dispozitivul poate răci, încălzi și dezumidifica, iar pe lângă acestea a mai fost dotat și cu câteva funcții inteligente, precum Filtru Baby Care, Auto-Restart, Self-Diagnosis, Turbo Operation, Anti-Mucegai, Auto-Curatare, iFeel. Pentru a putea fi accesat de la distanță, acesta are integrată tehnologia Wi-Fi.

Nivel de zgomot: Nivelul de zgomot al aparatului de aer condiționat VORTEX VAI‐A1218FJMRW este de 53 dB pentru unitatea internă și 57 dB pentru unitatea externă.

 Cum alegem un aparat de aer condiționat ?!

Aerul condiționat este o sursă de răcoare plăcută în zilele fierbinți ale verii. Acest echipament a devenit o condiție indispensabilă pentru confortul din casă, în apartament sau la birou. Brand-urile, specializate în producția de tehnologie climatică, extind constant linia de modele și dezvoltă noi funcții pentru sistemele de climatizare. Având în vedere varietatea de opțiuni, putem spune că întrebarea ”cum să alegeți un aparat de aer condiționat” este relevantă pentru fiecare cumpărător, care nu este specialist în acest domeniu.

 Criterii: La alegerea echipamentului climatic, determinarea precisă a puterii  este de o importanță deosebită. De acest parametru depinde costul aparatului de aer condiționat și eficiența funcționării acestuia într-o cameră. Determinarea capacității se face pe baza dimensiunii camerei, precum pe baza caracteristicilor sale de termoizolare (izolarea peretelui, dimensiunea ferestrelor etc.). Spre exemplu:

BTU Locuințe Spații comerciale Modele și prețuri
9000 18-25 mp 14-22 mp
12000 24-35 mp 20-30 mp
14000 28-45 mp 24-36 mp
18000 40-50 mp 33-40 mp
24000 60-90 mp 50-80 mp

 Nivelul de zgomot: De asemenea, trebuie să fii interesat de nivelul de zgomot  al aparatului. Aparatele moderne au nivel de zgomot destul de redus. Nivelul de zgomot poate fi de minim 20 dB și poate ajunge până la 65 dB. De regulă, cu cât sunt mai scumpe echipamentele, cu atât nivelul de zgomot este mai redus.

 Eficiența energetică: Atunci când vrei să cumperi un aparat de aer condiționat, trebuie să ții cont de eficiență energetică. Mai mult, trebuie să vezi dacă funcționează cu un invertor. Aparatele de aer condiționat care funcționează cu invertoare,  consumă mai puțină energie și trec fără probleme la orice nivel de temperatură. Printre avantajele aparatelor de climatizare cu invertoare, se numără economisirea energiei electrice cu până la 40%.

 Funcții: În plus, față de sarcina principală a aparatului de aer condiționat, care este de a răci sau de a încălzi spațiul, există  un număr mare de funcții suplimentare. Cu cât sunt mai multe astfel de funcții, cu atât prețul este mai mare. Cele mai importante caracteristici ale unui aparat de aer condiționat sunt:

  • productivitatea crescută a compresorului,
  • umidificarea,
  • filtru de  titan,
  • repornire cald,
  • control Wi-Fi,
  • senzor de mișcare,
  • capacitatea de a lucra până la -15 grade,
  • protecția anticorozivă și multe altele.

 Sfat: Dorința de a economisi bani și de a alege un aparat de aer condiționat insuficient de puternic, va duce la deteriorarea dispozitivului. Echipamentul va lucra în mod constant la sarcini extreme și astfel, se va deteriora rapid.

REVIEW: Aparat de aer conditionat VORTEX VAI‐A1218FJMRW – Cu 12000 BTU și tehnologiile Wi-Fi și iFeel!
4.6 (91.82%) 22 votes
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comentarii

Leave a reply