Vortex VAI-A18FC – aparat de aer conditionat de 18000 BTU/h, cu tehnologia Inverter si kit de instalare inclus!

Preţ Vortex VAI-A18FC

Vortex VAI-A18FC este un aparat de aer conditionat modern si foarte puternic de 18000 BTU/h, recomandat in mod special pentru o suprafata acoperita de aproximativ 40 de metri patrati, care se regaseste deja si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret cat se poate de accesibil pentru dotarile sale foarte bune. Acesta vine cu un design elegant si foarte atragator, clasa energetica A++ la racire si A+ la incalzire, tehnologia Inverter, o capacitate generala de 18000 BTU/h, un filtru HD de inalta densitate, si mai multe functii speciale de climatizare (Racire, Incalzire, Dezumidificare, Auto Clean, Turbo mode, Fungusproof, Sleep mode si Auto Restart).

Review Vortex VAI-A18FC

Design-ul modern si foarte atragator al aparatului de aer conditionat marca Vortex se va face cu siguranta remarcat oriunde il veti amplasa in locuinta dumneavoastra, prin intermediul aspectului elegant de culoare alb si a afisajului mare ascuns ale unitatii interioare de tip Split de perete. In plus, unitatea interioara cantareste 12 kilograme avand dimensiunile de 31 x 90 x 22,5 centimetri, in timp ce unitatea exterioara are o greutate de 40 de kilograme si dimensiunile de 53,5 x 80,2 x 29,8 centimetri, oferind insa un nivel redus de zgomot de pana la 58 dB la interior si de maxim 63 dB la exterior.

Aparatul de aer conditionat Vortex VAI-A18FC dispune de o capacitate de racire si incalzire de 18000 BTU/h l (cu un consum de 1580 W la racire si 1470 W la incalzire), o capacitate de dezumidificare de 2 litri pe ora, dar si de un kit de instalare inclus, fiind suficient de puternic pentru o suprafata acoperita de aproximativ 40 de metri patrati. Tehnologia Inverter utilizeaza un nou model de compresor rotativ marca Hitachi, impreuna cu o unitate electronica de comanda, care poate atinge rapid temperatura setata si sa o mentina constanta cu un consum redus de energie, chiar si la temperaturi extreme la exterior.

In ceea ce priveste caracteristicile sale de climatizare, aparatul de aer conditionat marca Vortex include patru functii de climatizare (Racire, Incalzire, Ventilatie si Dezumidificare), un filtru HD de inalta densitate si mai multe functii speciale (Auto Clean, Turbo mode, Fungusproof, Sleep mode, 24h Timer, Dezghetare inteligenta si Auto Restart). Mai exact, functia speciala de dezumidificare si anti-mucegai (Fungusproof) este controlata prin intermediul telecomenzii, in modurile de racire, dezumidificare si auto (racire si dezumidificare), avand ca scop uscarea interiorul evaporatorului si de a preveni mucegairea lui si degajarii unui miros neplacut.

 Părerea noastră despre produs

Ideal pentru persoanele sau familiile care vor sa se bucure de un mediu de viata placut si foarte confortabil, aparatul de aer conditionat Vortex VAI-A18FC ofera un consum redus de energie, o temperatura optima in incapere si un aer proaspat si curat, fiind perfect atat pentru acasa cat si intr-un spatiu de birouri. Acestea fiind spuse, aparatul de aer conditionat marca Vortex reprezinta o alegere perfecta si destul de avantajoasa pentru oricine isi doreste un nou sistem de climatizare modern si foarte puternic, cu un model nou de compresor de inalta performanta, o capacitate mare de racire/incalzire si mai multe functii speciale de climatizare.

– Părerea clienţilor –

Este foarte elegant, are un consum redus de energie si este suficient de puternic pentru suprafata recomandata de catre producator. Per total sunt foarte multumit de el si il recomand cu incredere celor interesati de acest model.

L-am achizitionat in urma cu cateva saptamani si pot spune deja ca sunt foarte multumit de el. Este un sistem de climatizare foarte bun si are un pret avantajos de achizitionare. Il recomand celor care isi doresc un mediu ambiant placut si confortabil.

Un raport calitate/pret foarte bun din punctul meu de vedere. Arata bine pe perete, nu consuma prea multa energie si raceste/incalzeste foarte bine o suprafata de aproximativ 40 de metri patrati. Este putin cam zgomot in modul Turbo, insa nu foarte deranjant.

Nu am nimic de reprosat. Produsul corespunde descrierii online. Se descurca fara probleme atat pe functia de racire cat si pe cea de incalzire intr-o sufragerie cu bucatarie deschisa (open space). Il recomand cu incredere mai departe.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT