REVIEW: Vortex VAI-T12LCSV – Crează un mediu ambiental plăcut și răcoros!

Preț Vortex VAI-T12LCSV

Aparatul de aer condiționat este un dispozitiv modern, care permite menținerea temperaturii dorite în încăpere. În acest context, aparatul de aer condiționat are o funcționare alternativă, fie pentru răcirea încăperii sau fie pentru încălzirea acesteia. Acest tip de dispozitiv permite menținerea unui mediu confortabil la interior, atât pe perioada friguroasă a anului cât și pe perioadele toride ale verii. Alegerea unui astfel de aparat electrocasnic poate reprezenta o problemă, deoarece sunt prezentate o gamă largă de astfel de dispozitive pe rafturile magazinelor. Probabil că urmează imediat întrebarea, care aparat de aer condiționat este cel mai bun?

Noi vă prezentăm modelul Vortex VAI-T12LCSV  cu motor Inverter. Prețul acestui tip de aparat electrocasnic este destul de convenabil, mai ales că deține o capacitate destul de mare. Aparatul este eficient pentru crearea unui mediu ambiental plăcut în interiorul casei tale. Acesta funcționează cu tehnologia Inverter, fiind și cea mai bună pentru acest tip de dispozitiv.

Review Vortex VAI-T12LCSV

Aparatul de aer condiționat Vortex VAI-T12LCSV poate fi folosit pentru crearea unui mediu ambiental acasă. Capacitatea totala a dispozitivului este de 12000 BTU. Vortex VAI-T12LCSV este un  aparate de aer condiționat care oferă costuri reduse, ușurință de instalare și întreținere ușoară. Zgomotul aparatului este destul de silențios, deoarece beneficiază de tehnologii și de caracteristici. Expresia Inverter pentru aer condiționat pune adesea consumatorii într-o dilemă, aceștia neștiind exact ce înseamnă acest lucru.

Aparatul de aer condiționat Vortex VAI-T12LCSV este echipat cu un dispozitiv special denumit Invertor, care este capabil de conversia energiei electrice. Vortex VAI-T12LCSV poate acoperi o suprafață de 25 de mp. Este un tip de produs standard de perete, pentru a fi utilizat în mediul rezidențial. Dispozitivul face parte din clasa de eficiență energetică A++ la răcire și din clasa energetică A+ la încălzire.

Aparatul de aer condiționat Vortex VAI-T12LCSV,  beneficiază de un compresor rotativ Inverter, un filtru antibacterian și de trei trepte de viteze. Unitatea internă oferă un debit de 550 mc/h, fiind perfect pentru mediul casnic. Nivelul de zgomot al unității interne este de 50 dB, iar cel al unității externe este de 60 dB. Vortex VAI-T12LCSV deține funcții de climatizare, precum Dezumidificare, Răcire, Incălzire și Ventilație, și de o serie de funcții speciale precum Auto restart, Auto curățare, Timer, Mod Economic, Healthy, Telecomandă și  Sleep/Night mode.

Părerea noastră despre produs

Aparatul de aer condiționat Vortex VAI-T12LCSV are un design plăcut, cu o carcasă în culorile alb și argintiu, cu dimensiunile unității interne de 77x18x24 cm și este destinat montării pe perete. Aparatul are o capacitate de 12000 BTU pentru toate funcțiile sale și un debit de 550 mc/h. Dotat cu un compresor de tip Inverter, acesta controlează brusc temperatura camerei, cu perioade de funcționare ce sunt alternate cu perioade de oprire. Astfel aparatul de aer condiționat devine destul de economic, mai ales că face parte din clasa de eficiență energetică A++. Părerea noastră despre acest produs este foarte bună.

 – Părerea clienților –

Mi-am cumpărat și eu aparatul de aer condiționat Vortex VAI-T12LCSV și sunt foarte mulțumită de calitatea lui și de performanțele de răcire sau de încălzire. Tehnologia Inverter  oferă anumite avantaje energetice.Pe timpul verii atmosfera din casa mea este răcoritoare, iar pe timpul iernii caldă. Debitul este destul de mare și acoperă necesitățile casei mele. Vortex VAI-T12LCSV  este unul dintre cele mai bune aparate electrocasnice.

Aparatul de aer condiționat Vortex VAI-T12LCSV  este destul de performant, oferă consum de energie electrică redus, acoperă o suprafață destul de mare de 25 mp, realizând un mediu ambiental plăcut. Filtrul antibacterian are rolul de a opri microbii și alergenii și este perfect pentru persoanele care suferă de alergii. Il recomand tuturor.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT