Wellington WL 32 HD 281 – televizor Smart LED cu diagonala de 81 cm si rezolutie HD!

Cu un raport calitate-pret excelent, televizorul Smart LED Wellington WL 32 HD 281 este probabil unul dintre cele mai accesibile modele de Smart TV-uri de pe piata, perfect pentru cei care vor sa beneficieze de imagini de inalta definitie si o navigare unica pe internet, fiind disponibil la un pret destul de accesibil pentru orice buget. Acesta se remarca in principal printr-un design elegant, ecran LED de 81 centimetri pentru imagini HD Ready la 100 Hz, sunet captivant si conectivitate Wi-Fi, potrivindu-se perfect in orice sufragerie sau chiar dormitor.

Televizorul Smart de la Wellington dispune de un display de tip LED cu o diagonala decenta de 81 centimetri si rezolutie buna de maxim 1366 x 768 pixeli (HD Ready), afisand imagini clare si de inalta definitie la unghiuri largi de vizibilitate. In plus, cele doua difuzoare stereo de 20 W permit redarea unui sunet captivant si puternic, fara distorsiuni prea mari la un volum mai ridicat, oferindu-va asadar posibilitatea de a va putea bucura de o experienta de vizionare completa.

PROMOȚIE Televizor LED Wellington WL 32 HD 281, HD Ready – verifică preț

Pe partea de conectare, televizorul inteligent include conectivitate Wi-Fi si LAN prin intermediul conectorului standard RJ-45, in timp ce acesta beneficieaza de toate porturile necesare si intalnite pe cele mai noi modele de TV-uri din ziua de azi, precum doua porturi digitale HDMI, o intrare Scart (RGB), o intrare video composite, un port USB 2.0, o iesire audio digitala (optica) si nu in ultimul rand de un slot CI+ pentru card PCMCIA.Wellington WL 32 HD 281

Televizorul Smart LED Wellington WL 32 HD 281 este compatibil cu suportul standard de perete VESA, ceea ce permite sa-l utilizati rapid si cu foarte mare usurinta direct pe peretele din camera unde vreti sa il amplasati, iar functiile sale SMART ofera o navigare unica pe internet, chiar la dumneavoastra acasa. In ceea ce priveste aspectul exterior, televizorul are dimensiunile 49,4 x 74,4 x 18,5 centimetri si o greutate de aproximativ 6,8 kilograme.

Cu toate acestea, televizorul inteligent de 81 centimetri mai dispune de un tuner digital (DVB-C, DVB-T/T2) pentru receptia transmisiilor TV digitale sau de inalta definitie (High Definition), dar si de un player multimedia integrat ce permite redarea continutului multimedia preferat de pe stick sau hard disk extern prin intermediul portului USB 2.0. In ciuda tuturor dotarilor sale, Smart TV-ul inregistreaza un consum de energie de doar 41 W.

Comentarii

Leave a reply

Review IT