Whirlpool ADG8798 A++ PC – masina de spalat vase incorporabila, spatioasa si foarte bine dotata!

Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool ADG8798 A++ PC este aproape la fel de utila si de foarte mare ajutor, in orice bucatarie moderna, ca orice alta masina de spalat rufe, deoarece ofera o curatare rapida si de foarte buna calitate a vaselor, la un consum cat mai redus de resurse. Disponibila deja si pe eMAG.ro la un pret destul de bun, aceasta se remarca printr-un design modern si elegant, display LED, clasa energetica A++, tehnologie Al 6-lea Simt, 10 programe prestabilite de spalare, tehnologie Power Clean, o capacitate generoasa de spalare si multe altele.

Designul simplu si modern al masinii de spalat vase complet incorporabila de la Whirlpool va atrage cu siguranta toate privirile celor din jurul sau, gratie carcasei elegante de culoare alba si a display-ului de tip LED foarte intuitiv, incorporandu-se perfect in orice tip de mobila pentru bucatarie. La interior, aceasta beneficieaza de un cos superior reglabil pe inaltime, un suport pentru pahare, un cos inferior, un compariment de sare si mai multe rafturi pliabile, dar si de un rezervor special ce permite purificarea apei utilizate pentru reutilizarea acesteia.

PROMOȚIE Whirlpool ADG8798 A++ PC, 13 Seturi – verifică preț

Tehnologia speciala Al 6-lea Simt permite optimizarea inteligenta si totodata economisirea semnificiativa a resurselor utilizate la spalare, in functie de nivelul de murdarie a vaselor dumneavoastra, pentru obtinerea unor rezultate excelente la spalare si un consum minim de resurse. In plus, tehnologia Al 6-lea Simt PowerClean asigura indepartarea grasimiilor arse de pe tigaile dumneavoastra, etc., prin intermediul celor nu mai putin de 32 de jeturi de mare presiune de apa, fara a mai fi necesara suplimentarea apei.Whirlpool ADG8798 A++ PC

Masina de spalat rufe complet incorporabila Whirlpool ADG8798 A++ PC este incadrata in clasa de eficienta energetica A++ pentru un consum de energie electrica si totodata de apa mult mai redus fata de celelalte modele similare din clasa A sau A+. Astfel, aceasta inregistreaza un consum energetic anual de doar 293 kWh si de numai 0,92 kWh pe ciclu de spalare, respectiv un consum mediu anual de apa de aproximativ 1680 de litri si de maxim 6 litri tot pe ciclu de spalare, toate aceste performante fiind disponibile in programul standard de spalare.

Caracteristicile sale generale includ un numar de 10 programe prestabilite de spalare (Normal, Intensiv, Rapid, Zilnic, Bio/Eco, Prespalare, Overnight-silentios, Pahare fragile, etc.), precum si de o capacitate generoasa de spalare de pana la 13 seturi complete de vase, ceea ce asigura o spalare eficienta si de foarte buna calitate a tuturor vaselor dumneavoastra, intr-un singur ciclu de spalare. Cu toate acestea, masina de spalat vase incorporabila marca Whirlpool dispune si de sistemul de protectie WaterStop impotriva scurgerilor de apa, evitand astfel inundatiile din locuinta dumneavoastra.

1 Comment
  1. Reply
    bogdan 10 iulie 2016 at 10:18

    cate picioare are aceasta masina de spalat vase?

Leave a reply

Review IT