Whirlpool ADP 201 WH – masina de spalat vase Slim cu design elegant si capacitate mare!

Accesibila, compacta si destul de spatioasa, masina de spalat vase Whirlpool ADP 201 WH este ideala pentru o singura persoana sau o familie medie si chiar mai mare, simplificand semnificativ procesul de spalare a vaselor si beneficiind totodata de rezultate excelente la fiecare spalare. Masina de spalat vase de la Whirlpool vine cu un design compact si elegant, clasa energetica A+, un numar de 5 programe prestabilite, afisaj LED si o capacitate suficienta de spalare, toate acestea la un pret bun.

Designul sau este unul simplu, Slim si foarte elegant, care va arata bine oriunde o veti amplasa, datorita carcasei moderne de culoare alba, panoului de control usor de utilizat si a afisajului LED intuitiv cu un indicator de sare si unul de lichid de limpezire, potrivindu-se perfect in orice colt sau spatiu mai mic din bucataria dumneavoastra. In ceea ce priveste aspectul interior, aceasta beneficieaza de un interior spatios cu un cos reglabil pe inaltime si un suport pentru pahare.

PROMOȚIE Whirlpool ADP 201 WH, 5 programe, 10 seturi, 45 cm – verifică preț

Masina de spalat vase independenta si compacta de la Whirlpool este incadrata in clasa de eficienta energetica A+ pentru un consum de energie electrica si totodata de apa mult mai redus fata de celelalte modele similare din clasa A, mai exact aceasta ofera un consum energetic anual de maxim 237 kWh, respectiv un consum de apa de doar 10 litri pe ciclu de spalare. In plus, aceasta asigura o functionare eficienta si foarte silentioasa in timpul spalarii, inregistrand nivelului de zgomot de doar 51 dB.Whirlpool ADP 201 WH

Caracteristicile sale generale includ un numar de 5 programe prestabilite de spalare, si anume Normal, Intensiv, Rapid, Bio/Eco si Express, dar si o capacitate foarte buna de spalare de pana la 10 seturi complete de vase, ceea ce va permite sa va bucurati de o curatare rapida si de foarte buna calitate a unei cantitati suficiente de vase murdare, intr-un singur ciclu de spalare. Cu toate acestea, masina de spalat vase Whirlpool ADP 201 WH mai beneficieaza de un sistem de protectie impotriva inundatiei AquaControl pentru o durata de viata indelungata.

Comentarii

Leave a reply

Review IT