REVIEW: Whirlpool AKT 305/IX – cu arzător Wok si un super pret!

Preț Whirlpool AKT 305/IX

Plita încorporabilă Whirlpool AKT 305/IX este reprezentată de culoarea din inox inoxidabil. Modelul face parte din linia de proiectare absolută Core Inox, o fațadă armonios combinată cu arzătorul și butonul de control. Modelul este echipat cu un arzător mare puternic pentru gătit, păstrând în același timp vitaminele si mineralele din alimente. Dat pe modul economic, acesta oferă posibilitatea de a reduce consumul de combustibil. Utilizarea plitei se face în mod confortabil, deoarece aceasta are o plajă mare de lucru. Whirlpool este o companie americană, înființată în 1911 și este cel mai mare producător de aparate de uz casnic și lider de brand pentru vânzări în Europa. Produsele sale sunt vândute în peste 170 de țări, printre care se numără și România. Prețul acestei plite cu un singur arzător este foarte mic, dar utilitatea aparatului este de foarte mare folos.

Plita incorporabila Whirlpool AKT 305/IX, 1 arzator, Gaz, Inox

Plita incorporabila Whirlpool AKT 305/IX, 1 arzator, Gaz, Inox

Review Whirlpool AKT 305/IX

Whirlpool AKT 305/IX este o plită încorporabilă care se potrivește foarte bine în interiorul oricărei bucătării, datorită materialului din inox cu care este confecționată și a culorii sale naturale de inox. Dispozitivul este dotat cu un singur arzător, fiind suficient pentru o familie formată din două persoane sau pentru un burlac care nu gătește foarte mult. Butonul de aprindere este poziționat pe partea frontală, având un acces rapid și foarte ușor. Alimentarea plitei se face cu gaz, ceea ce este destul de benefic, deoarece consumul nu costă foarte mult. Arzătorul de tip wok, care are o eficiență de 4 ori mai mare decât arzătorul obișnuit, accelerează procesul de gătire a mâncării. Grătarul plitei este confecționat din email rezistent la căldură mare și la greutate. Puterea arzătorului este de 3,7 kw. De asemenea, materialul din care este confecționată plita încorporabilă, este ușor de întreținut și rezistă la uzură. Acest lucru necesită o muncă minimă și un confort garantat.

Părerea noastră despre produs

Atractivă în culoarea sa inox, plita încorporabilă Whirlpool AKT 305/IX, este un model standard, dotată cu un arzător, un grătar din email și un buton frontal pentru acționare. La fel ca toate celelalte tehnologii ale aparatelor de gătit, și această plită este dotată cu un arzător Wok care accelerează procesul de gătire a preparatelor. Poți face mesele în doar câteva minute, folosind mai puțină energie în procesul de ardere cu gaz. Alimentele sunt perfect fierte și sănătoase, deoarece acestea își păstrează toate elementele naturale. Plita nu este un element clasic tradițional, ci un aparate de uz casnic modern și foarte elegant. Se încadrează perfect în mobilierul oricărei bucătării, dând acesteia o notă de eleganță. Whirlpool AKT 305/IX deține un singur arzător și ai fi înclinat să crezi că nu vei avea un spațiu necesar pentru a așeza o oală de dimensiune mai mare. Însă această plită încorporabilă, are o suprafață destul de mare de lucru. Îți este oferită posibilitatea de a așeza deasupra arzătorului chiar și o oală de dimensiuni mai mari.

Whirlpool AKT 305/IX

1 arzator, Gaz, Inox

– Părerea clienților –

Plita încorporabilă Whirlpool AKT 305/IX este un aparat electrocasnic foarte util, mai ales pentru mine care sunt singur și nu gătesc așa de mult. Un singur arzător este suficient pentru mine. Cu sistemul Wok prepar repede orice tip de mâncare, iar preparatele nu își pierd elementele nutriționale. O plită super ideală!

Plita încorporabilă Whirlpool AKT 305/IX are un design modern și foarte elegant. Materialul din care este realizată, este inox și după cum se știe, este de cea mai bună calitate. Se curăță ușor, necesitând depunerea unui efort minim. Se poate găti orice pe suprafața arzătorului, iar consumul este destul de mic. Din punctul meu de vedere, această plită este foarte utilă într-o bucătărie.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT