Whirlpool AMD 024 Inverter – aparat de aer conditionat cu al 6-lea Simt

Utilizarea unui aparat de aer conditionat reprezinta cea mai eficienta modalitate de a suporta zilele toride de vara. Aparatul de conditionat Whirlpool AMD 024 Inverter poate reprezenta o buna alegere, datorita tehnologiei Inverter si a capacitatii crescute de racire. Se remarca printr-un design placut, cu un display mic in coltul din dreapta, dar si capacitatea sa de racire de 8.871 BTU si cea de incalzire de 9.895 BTU.

Gratie tehnologiei Inverter se poate utiliza pentru a crea un mediu racoros pe perioada verii, dar si pentru a incalzi locuinta in zilele reci de iarna, fara sa un consum crescut de energie. Astfel, este un model inclus in clasa de energie A+, care are o putere consumata de 810 W la racire si de 775 W la incalzire.
   Vezi AICI pretul pentru Whirlpool AMD 024   
Pentru o utilizare cat mai confortabila, aparatul de conditionat Whirlpool AMD 024 Inverter dispune de functii utile, precum functia „Al saselea simt”, care permite reglarea aparatului in functie de nevoile utilizatorului. Totodata, este un model silentios, de 21 dB, pentru a nu va deranja pe perioada functionarii sale.

Whirlpool-AMD-024-Inverter

Ventilatorul dispune de 3 trepte, de o telecomanda cu display si de afisaj LED care indica temperatura. Alaturi de functia „Al saselea simt”, la acest aparat veti intalni functiile Auto Restart, Dezumificare, Functie Jet, Ventilare, Sleep/Night Mode, Around U si Oprire iluminat unitate interna. Este nelipsita functia Timer, iar unitatea interioara cantareste 8 kilograme, cea exterioara avand o greutate de 28 kilograme.

Temperatura ambientala interioara permisa de acest aparat de aer conditionat este de 32 grade Celsius, iar cea maxima exterioara este de 43 grade Celsius, fiind potrivit temperaturilor din Romania. De asemenea, este disponibil in nuanta alba.

Printre avantajele oferite de aparatul de aer conditionat Whirlpool AMD 024 Inverter se numara tehnologia Inverter, menita sa va asigure un consum redus de energie, functia Sleep Mode, consumul redus de energie, zgomotul mic de 21 dB, designul placut si pretul accesibil.

Astfel, acest aparat de aer conditionat dispune de aproape toate caracteristicile necesare pentru a deveni aliatul dumneavoastra in lupta contra temperaturilor ridicate de vara, dar si pentru incalzirea locuintei pe perioada iernii. Din pacate nu dispune de kit de instalare inclus in pret, dar acesta se poate achizitiona separat la un pret accesibil, daca doriti sa va echipati locuinta corespunzator pentru vara cu aparatul de aer conditionat Whirlpool AMD 024 Inverter.

Comentarii

Leave a reply

Review IT