Whirlpool AMD 355/1 – aparat de aer conditionat cu tehnologie Inverter Plus si functie Al 6-lea Simt!

Dotat cu tehnologia Inverter Plus si functia speciala Al 6-lea Simt, aparatul de aer conditionat Whirlpool AMD 355/1 este ideal pentru cei care vor sa se bucure de un mediu ambiental placut si foarte confortabil, la un nivel minim de zgomot si un consum redus de energie electrica. Acesta vine cu un design unic si elegant, display digital de tip LED, clasa energetica A++/A+, o capacitate generoasa de racire/incalzire si mai multe functii utile si de inalta calitate, toate acestea la un pret decent.

Aparatul de aer conditionat premium de la Whirlpool impresioneaza printr-un design modern si foarte atragator, numit “Sail”, care se va face cu siguranta remarcat oriunde il veti amplasa, datorita unitatii interioare elegante de culoare argintie si a display-ului LED foarte intuitiv. In plus, acesta se va integra perfect pe oricare perete al locuintei dumneavoastra si nu numai, avand dimensiunile de doar 27,5 x 87,2 x 18 centimetri si o greutate de maxim 9,5 kilograme.

PROMOȚIE Whirlpool Premium Sail Silver AMD 355/1 Inverter, 12000 BTU – verifică preț

Datorita tehnologiei unice Inverter Plus, aparatul integreaza un nou model de compresor rotativ de tip Inverter, ceea ce asigura o functionare eficienta si de foarte buna calitate la parametrii optimi, beneficiind in acelasi timp de un nivel redus de zgomot de doar 20-30 dB. Functia speciala Al 6-lea Simt include un senzor inteligent de temperatura, care detecteaza temperatura aerului din camera si seteaza combinatia ideala intre functiile de racire, incalzire, ventilare si/sau de dezumidificare, obtinand astfel un maxim de confort.Whirlpool AMD 355 1

Aparatul de aer conditionat Whirlpool AMD 355/1 este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ la racire, respectiv clasa energetica A+ la incalzire, pentru un consum de energie electrica mult mai redus atat in timpul functiei de racire, cat si a celei de incalzire. Astfel, aparatul AC elegant si performant de la Whirlpool inregistreaza un consum de putere de 0,96 kWh la racire si totodata de 1,04 kWh la incalzire, in functie de capacitatea de racire/incalzire si de temperatura selectata.

Caracteristicile sale generale includ o capacitate generoasa de racire/incalzire  de pana la 12000 BTU/h, un display digital de tip LED pentru afisarea temperaturii setate si/sau a celei din camera, dar si un numar de 4 trepte de setare a vitezei ventilatorului + functia Jet (Turbo) ce permite o functionare la viteza maxima pentru o racire rapida. Pe langa toate acestea, aparatul utilizeaza si un Cold Plasma Generator pentru distrugerea tuturor bacteriilor si a virusilor, oferind astfel un aer proaspat si curat.

Functia “Round U” permite setarea in mod automat a unei temperaturi optime in incapere, ceea ce va permite sa va bucurati de un mediu ambiant foarte confortabil, gratie unui senzor inteligent de temperatura incorporat in telecomanda care indica temperatura din jurul sau. Cu toate acestea, aparatul AC de la Whirlpool mai beneficieaza si de mai multe functii extrem de utile, precum de Racire, Incalzire, Auto Restart, Dezumidificare, Sleep-mode si nu in ultimul rand de Purificare.

Comentarii

Leave a reply

Review IT