Frigider cu 2 usi Whirlpool ARC2353W – perfect pentru bucatarie

Sfaturi pentru un frigider ieftin nou – asta cautati?

Ce spuneti despre Whirlpool ARC2353W, un frigider clasic, la bani putini care are doua usi. Este alb, clasic, cu frigiderul in partea inferioara si congelatorul in partea superioara.

Masoara 55 cm pe latime, 58 cm are in adancime iar inaltimea este de 143 cm. Se livreaza cu un cablu de alimentare de 1.75 cm. Picioarele de sustinere se pot regla (in partea frontala) asa incat sa fie cat mai confortabil sa ajungeti la usi, inclusiv la congelator. Usile se deschid spre dreapta dar sunt reversibile si puteti modifica directia de deschidere. In rest, despre design nu prea sunt multe de spus. Frigiderul este complet alb, usile nu au manere care v-ar putea incomoda, ci au un sistem interesant de deschidere: in partea inferioara a usii congelatorului si in partea superioara a usii frigiderului forma este usor curbata incat mana dumneavoastra sa se potriveasca excelent. Mi se pare foarte interesant acest detaliu pe care nu-l veti gasi asa usor pe alte modele.

PROMOTIE pentru frigiderul Whirlpool ARC2353W – PRET PROMOTIONAL !!!

Volumul total net al frigiderului Whirlpool ARC2353W este de 218 litri din care 171 litri sunt alocati pentru frigider. Capacitatea sa ne face sa spunem ca acest frigider este util pentru o familie medie, chiar si mare unde exista multe alimente ce trebuie pastrate la rece.

Frigiderul are 4 rafturi si include un sertar in partea de jos pentru pastrarea fructelor si a legumelor. La fel pe usa exista sertare suplimentare, inclusiv un suport pentru asezarea oualor pentru a putea folosi cat mai eficient spatiul dinauntru.

Whirlpool

Congelatorul care se afla in partea de sus are capacitatea de a se dezgheta automat, un punct in plus pentru acest model de frigider. Daca doriti sa achizitionati un frigider care sa va ajute intr-adevat, chiar daca doriti un model clasic fara pretentii prea mari si functii ultramoderne, este benefic sa alegeti unul cu dezghetare automata. Capacitatea de congelare pe care o regasim la acest model este de 2.5 kg in 24 de ore, as spune o cantitate medie.

Avand un consum de energie de 211 kWh pe an si 0.58 kWh pe zi, Whirlpool ARC2353W a fost incadrat in clasa de eficienta energetica A+. Va ajuta sa economisiti bani pentru factura de electricitate. Nu are dispensor de apa sau sistem antibacterian, ceea ce gasiti pe frigiderele mai noi, insa acestea sunt implicit si mai scumpe. Bineinteles ca si acest frigider se livreaza cu garantie 2 ani, se livreaza gratuit iar pentru cel mai bun pret actualizat puteti accesa chiar acum unul din magazinele de mai jos.

Comentarii

Leave a reply

Review IT