Whirlpool AWG 912 PRO – masina de spalat moderna si incapatoare din clasa A+++, cu tehnologia Al 6-lea Simt!

Preţ Whirlpool AWG 912 PRO

Whirlpool AWG 912 PRO este o noua masina de spalat rufe profesionala din clasa A+++, perfecta pentru o singura persoana sau pentru o familie medie si chiar ceva mai numeroasa, care a aparut recent si in oferta magazinelor online din Romania la un pret acceptabil pentru tehnicile si performantele sale foarte bune de spalare. Aceasta vine cu un design elegant de culoare alb, clasa energetica A+++, un afisaj digital tip LED (cu suport pentru controlul tactil), tehnologia Zen si Al 6-lea Simt, 14 programe speciale de spalare, o capacitate foarte buna de pana la 9 kilograme de rufe, un tambur Soft Move, o optiune de programare intarziata, un sistem de dozare detergent (PrecisionDose) si nu numai.

Review Whirlpool AWG 912 PRO

Design-ul modern si foarte elegant al masinii de spalat rufe independenta cu incarcare frontala de la Whirlpool se va face mai mult ca sigur remarcata oriunde o veti amplasa in locuinta dumnevoastra, beneficiind de o carcasa simpla si eleganta de culoare alba, un panou de control electronic usor de utilizat (cu un afisaj digital tip LED si suport pentru controlul tactil), dar si de un hublou transparent de dimensiuni mari cu o deschidere standard de la dreapta spre stanga. In plus, aceasta are dimensiunile normale de 88 x 59,5 x 64 de centimetri si o greutate de aproximativ 85 de kilograme, oferind insa un nivel minim de zgomot de doar 49 dB la spalare si de maxim 69 dB la centrifugare.

Tehnologia inovativa Zen de la Whirlpool inlocuieste transmisia traditionala cu curea cu un motor cu tractiune de inalta performanta care roteste tamburul direct, astfel ca rezultatul este eliminarea apei la o viteza redusa de stoarcere, cea mai buna din clasa, insemnand asadar mai putine vibratii si mai putin zgomot precum si o eficienta si fiabilitate mai mari.  Tehnologia Al 6-lea Simt se bazeaza pe mai multi senzori speciali ce monitorizeaza in permanenta procesul de spalare a hainelor murdare, regland presiunea, cantitatea de apa si durata de spalare, ceea ce rezulta ca masina va spala atata timp cat hainele sunt murdare si se va opri doar atunci cand rezultatul spalarii este unul perfect.

Masina de spalat rufe profesionala Whirlpool AWG 912 PRO are o clasa ridicata de eficienta energetica A+++ si un consum redus de resurse utilizate la spalare, pentru a putea beneficia de un consum de energie de numai 0,86 kW/h pe ciclu de spalare si un consum mediu anual de apa estimat la 11500 litri pe an. Caracteristicile sale generale includ o viteza mare de centrifugare de maxim 1200 rpm, un numar de 14 programe speciale de spalare (Rapid, Bumbac, Matase/Perdele, Prespalare, etc.), dar si de o capacitate foarte buna de incarcare de pana la 9 kilograme de rufe, pentru a putea obtine rezultate foarte bune la spalare cu un minim de efort si un consum redus de resurse utilizate la spalare.

Părerea noastră despre produs

Moderna, incapatoare si foarte performanta, noua masina de spalat rufe profesionala Whirlpool AWG 912 PRO asigura o spalare foarte eficienta si de cea mai buna calitate a unei cantitati mari de rufe, astfel incat sa va puteti de rufe perfect curate exact la momentul potrivit, fara a depune prea mult efort sau a consuma prea multe resurse la spalare. Acesta fiind spuse, noua masina de spalat de la Whirlpool reprezinta o alegere perfecta pentru cei care isi doresc cu adevarat o masina de spalat premium de generatie noua, cu o eficienta energetica ridicata, o capacitate mare de incarcare si mai multe tehnologii si programe speciale de spalare, la un pret destul de ok pentru un buget ceva mai mare.

 – Părerea clienţilor –

O masina de spalat rufe excelenta si de foarte buna calitate, dupa parerea mea, disponibila la un pret destul de ok. Este eleganta si foarte incapatoare, are un consum redus de resurse la spalare si este echipata cu programe/tehnologii speciale de spalare.

O utilizez deja de cateva saptamani si pot spune ca sunt foarte multumita de ea. Este o masina de spalat foarte silentioasa, chiar si la centrifugare, iar tehnologia Al 6-lea Simt este foarte mare ajutor pentru optimizarea ciclului de spalare. Recomand.

Este o masina de spalat completa din punctul meu de vedere. Arata foarte bine in locuinta, nu produce prea mult zgomot, nu consuma prea multe resurse la spalare si spala foarte bine orice tip de material. O recomand cu incredere tuturor celor interesati.

Nu am nimic de comentat. Aceasta masina de spalat se potriveste perfect in orice decor si este dedicata celor care vor cele mai bune performante la spalare. In plus, are un consum redus de apa si energie electrica, iar aceasta curata eficient toate tipurile de rufe.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT