Whirlpool AWO/C 81400 – Masina de spalat rufe cu eficienta maxima

Atunci cand cumparati o masina de spalat, va doriti un model la un pret accesibil, cu ajutorul caruia sa obtineti cele mai bune rezultate de spalare, pentru o ingrijre corespunzatoare a hainelor dumneavoastra. Masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C 81400 este un astfel de model cu incarcare frontala, care dispune de afisaj LED si de o capacitate de incarcare de 8 kilograme. De asemenea, viteza de centrifugare este de 1.400 de rotatii pe minut.

Datorita tehnologiei 6th Sense, fiecare program va proteja culorile rufelor dumneavoastra. Daca aveti culori inchise, precum este negrul, acestea vor fi protejate impotriva decolorarii. Rufele deschise la culoare vor fi spalate corespunzator, fara sa existe riscul de a transfera culorile intre rufe, iar programul Mixt are grija sa optimizeze spalarea la mixtul de haine.

   Vezi AICI pretul pentru Masina de spalat Whirlpool C 81400   

Atunci cand sunteti grabiti si doriti sa va spalati hainele intr-un timp foarte scurt, puteti beneficia de programul de Spalare in 15 minute. Acesta este potrivit pentru rufele foarte putin murdare, deoarece optimizeaza atat timpul, cat si resursele utilizate, precum sunt apa si energia. Cu acest program va puteti spala hainele la 20, respectiv 30 de grade, iar cantitatea de apa si energia consumata variaza in functie de tehnologia 6th Sense.

Whirlpool AWO C 81400

Clasa de eficienta energetica a acestei masini de spalat este A+++, dispune de program de prespalare, program pentru bumbac, pentru lana, pentru haine delicate, cat si pentru clatire intensiva sau pentru spalare manuala.

La masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C 81400 veti intalni si un sistem de siguranta impotriva copiilor. Nivelul de zgolmot pe care il produce la spalare este de 59 dB, iar cel produs la centrifugare este de 77 dB.

Printre cele mai importante atuuri ale acestei masini de spalat se numara capacitatea de a indeparta petele si de a economisi energie cu pana la 40 de procente. Capacitatea de incarcare este una destul de generoasa, motiv pentru care este un model potrivit pentru familii si persoanele care au mereu multe haine de spalat.

Pentru orice locuinta o masina de spalat este de nelipsit datorita timpului pe care il economisim pentru ingrijirea hainelor. O masina de spalat precum este modelul Whirlpool AWO/C 81400 va ajuta sa economisiti energie, apa si detergent, in timp ce hainele dumneavoastra vor fi curate. Astfel, este un model potrivit pentru a obtine bune rezultate de spalare si a economisi energie.

PRO: capacitate mare, design modern, program rapid de spalare, clasa de efiecinta energetica A+++, zgomot la spalare foarte mic.

Contra: pretul putin ridicat daca nu o gasiti la oferta.

Comentarii

Leave a reply

Review IT