Whirlpool AWO/C 91400 – Fii in pas cu tehnologia

Masinile de spalat care permit protejarea culorilor rufelor pe care le spalam sunt deosebit de utile, iar datorita modelului Whirlpool AWO/C 91400, acestea sunt si accesibile. Astfel, masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C 91400 este un model cu incarcare frontala, afisaj LCD si o viteza de centrifugare de 1.400 rotatii pe minut.

Dispune de o capacitate de incarcare de 9 kilograme, fiind o masina de spalat rufe potrivita pentru familiile numeroase. Daca doriti sa spalati hainele la o temperatura joasa fara sa faceti compromisuri la rezultatele obtinute la spalare, cu aceasta masina de spalat rufe este posibil. Astfel, va indeparta chiar si cele mai dificile pete, in timp ce faceti economii de energie de pana la 40%.

   Vezi AICI pretul pentru Whirlpool AWO/C 91400  

Datorita tehnologiei 6th Colours, veti putea seta culoarea potrivita pentru fiecare incarcatura, astfel incat sa mentineti stralucirea rufelor dumneavoastra. Daca veti seta Culori Inchise, veti proteja negrul si culorile inchise la culoare, iar daca veti seta Culori Deschise, va spala eficient orice culoare fara sa existe riscul de transfer a culorile intre rufe. Programul Mixt este ideal pentru spalarea rufelor mixte.

Whirlpool AWO C 91400

Timpul nu este cel mai bun prieten al nostru de cele mai multe ori, dar cu masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C 91400 veti putea spala rapid, in doar 15 minute, rufele putin murdare. Programul de 15 minute optimizeaza atat timpul de spalare, cat si resursele, precum sunt apa si energia electrica. Cu acest program, veti putea spala la temperatura de 20 de grade Celsius si la cea de 30 de grade Celsius.

Clasa de eficienta energetica a masinii de spalat rufe Whirlpool AWO/C 91400 este A+++ si dispune de sistem de siguranta impotriva copiilor, impreuna cu sistemul de blocare a tamburului si recomandare dozare detergent.

Programele de spalare disponibile la aceasta masina de spalat rufe includ urmatoarele: programul pentru lana, programul mix, programul de spalare manuala, programul White &Light Color, programul Black & Dark Color, Jeans Baby, Aqua Eco, programul de prespalare si cel rapid de 15 minute.

Dimensiunile masinii sunt 85 X 59.5 X 55 centimetri (I X L X A), cu un nivel de zgomot produs la spalare de 59DB, cel produs la centrifugare fiind de 77 dB. Datorita functiilor complete de spalare pe care vi le ofera aceasta masina de spalat rufe, este un model bun, potrivit pentru a obtine performantele dorite la spalare, dar si pentru a economosi apa si energie electrica.

Comentarii

Leave a reply

Review IT