Masina Spalat Rufe Whirlpool AWOC5104, 4.5 kg, 1000 rpm – alegerea perfecta pentru familia ta

V-ati decis sa cumparati o masina noua de spalat si tocmai ati realizat ca exista extrem de multe variante pe piata incat nu stiti pe care sa o alegeti?

Este adevarat, in acest moment oferta de masini de spalat de pe piata este incredibila si acest lucru poate crea oarece confuzie mai ales pentru un cumparator care doreste sa aleaga inteligent. Atitudinea pe care ar trebui sa o adoptati fata de acest lucru este sa va ganditi in permanenta la nevoie dumneavoastra concrete. Pana la urma este un lucru bun ca exista atat de multe produse din care putem sa alegem pentru ca nevoie noastre sunt atat de diverse incat producatorii au simtit nevoia sa conceapa variante diferite care sa corespunda tot mai bine cerintelor diferite.

Vorbim in cele ce urmeaza despre masina de spalat rufe Whirlpool AWOC5104, un model alb, cu incarcare frontala. Ma voi lega in primul rand de capacitatea sa de incarcare de 4.5 kg, care mi se pare destul de mica in comparatie cu alte modele existente pe piata. Cele mai multe masini de spalat din piata au o capacitate de incarcare de 6-7 kg, iar unele ajung la peste 8 kg. In aceste conditii observam rapid ca Whirlpool AWOC5104 se afla in categoria cea mai mica din punct de vedere al capacitatii de incarcare.

verifica-pret1

Care ar putea fi atunci avantajul sau? Probabil dimensiunea. Ea masoara mai exact 59.5 x 84.5 x 52 cm. Nici in ceea ce priveste viteza de centrifugare nu putem spune ca exceleaza pentru ca are doar 1000rpm, in conditiile in care majoritatea cumparatorilor cauta o masina de spalat cu cel putin 1200 rpm.

Masina Spalat Rufe Whirlpool AWOC5104, 4.5 kg, 1000 rpm

Cat despre numarul de programele incluse personal am fost destul de surprins sa aflu ca are doar 4. De multa vreme nu am mai intalnit o masina de spalat cu asa putine programe. Avantajul inca o data ar fi probabil faptul ca are un meniu simplu, e extrem de usor de utilizat si de folosit pentru ca exista putine optiuni.

Ca si eficienta energetica e oarecum bine caci face parte din categoria de performanta energetica A+ si are un consum de apa intr-un program standard de 49 de litri. Eficienta la spalare este doar A. Nu are afisaj si nici posibilitatea de a fi programata intarziat.

Avand in vedere functiile si performantele sale sunt tentat sa afirm ca pretul este putin prea mare. Garantia inclusa = 24 de luni.

Comentarii

Leave a reply

Review IT