Whirlpool AWOC5122 – masina de spalat rufe cu pret accesibil

Masina de spalat rufe Whirlpool AWOC5122 este un model cu incarcare frontala, cu o capacitate de incarcare de 5 kilograme si o viteza de centrifugare de 1.200 rotatii pe minut. Apartine clasei de eficienta energetica A+, datorita careia va asigura un consum redus de energie. Designul acestei masini este unul clasic si este disponibil in nuanta alba.

Aceasta masina de spalat Whirlpool nu dispune de display LED, dar vine cu un buton rotativ, care va permite sa alegeti programul de spalare, in functie de hainele pe care doriti sa le spalati. In jurul butonului principal puteti observa cateva butoane mai mici, cu ajutorul carora puteti seta turatiile de la 600 la 1200. De asemenea, exista diferite LED-uri care va indica diferite informatii despre starea masinii.

   Vezi AICI pretul pentru Masina de spalat Whirlpool AWOC5122   

Cu toate ca afisajul LED este inexistent la aceasta masina de spalat haine, se pot observa 5 LED-uri care ofera informatii despre programul de spalare care functioneaza. Functia Eco Ball pe care o veti intalni la masina de spalat rufe Whirlpool AWOC5122 impiedica pierderea detergentului, iar daca doriti o protectie crescuta, puteti beneficia de sistemul de detectare a spumei.

Whirlpool AWOC5122

Programele de bumbac sunt urmatoarele: Bumbac cu prespalare la 95 de grade Celsius si o capacitate maxima de incarcare de 5 kilograme, program destinat rufelor murdare sau foarte murdare, Bumbac la 30, 40 sau 60 de grade Celsius cu o capacitate de incarcare de 5 kilograme pentru rufe mediu sau foarte murdare.

Este nelipsit programul pentru rufe sintetice foarte murdare cu o capacitate maxima de incarcare de 2,5 kilograme si programul de sintetice de 30, 40 asau 60 de grade Celsius, pentru rufe cu un grad normal de murdarie. Un alt program este cel pentru Delicate, pentru diferite tesaturi mai sensibile, precum sunt rochiile sau perdelele.

Programul de spalare rapida dureaza 30 de minute si este potrivit pentru hainele cu un grad mediu de murdarie. Nivelul de zgomot pe care il produce masina de spalat la spalare este de 59 dB, iar cel produs la centrifugare este de 75 dB. Cuva este comnfectionata din polipropilena, iar tamburul este realizat din otel inoxidabil. Greutatea masinii de spalat este de 72 de kilograme.

Masina de spalat rufe Whirlpool AWOC5122 costa in jur de 1.200 de lei, fiind un pret destul de avantajos pentru performanta pe care o ofera. Astfel, daca nu doriti sa investiti sume foarte mari in achizitionarea unei masini de spalat, acest model Whirlpool poate reprezenta o buna alegere.

Comentarii

Leave a reply

Review IT