Masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C60100, 1000 RPM, 6 kg, Clasa A++, Alb – pentru un buget redus

Masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C60100 este un model cu incarcare frontala si afisaj LED, care dispune de o capacitate de incarcare de 6 kilograme si o viteza de centrifugare de 1.000 rotatii pe minut. Datorita faptului ca apartine clasei de eficienta energetica A++, se remarca printr-un consum redus de energie, de 0.78kwh. Consumul de apa este, de asemenea, redus, de doar 49 de litri in program standard.

Cu 18 programe de spalat, aceasta masina acopera toate necesitatile fiecarui utilizator. Astfel, dispune de programul de prespalare, destinat rufelor murdare, programul pentru haine din bumbac, cat si pentru clatire intensiva, consum redus de energie, spalare manuala sau pentru tesaturi din lana. Daca doriti ca hainele sa nu fie sifonate, puteti selecta programul usor de calcat.

   Vezi AICI pretul pentru Whirlpool AWO/C6010  

Economisirea energiei este foarte importanta la fiecare aparat electrocasnic pe care il alegeti, iar cu masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C60100, veti economisi energie, in timp ce veti obtine cele mai bune rezultate de spalare. Ciclul SuperEco reduce consumul de energie cu pana la 40 de procente, chiar si in cazul unei incarcaturi complete.

Masina de spalat rufe Whirlpool C60100

Acest ciclu se remarca printr-o actiune redusa de rotire si o etapa mai lunga de stoarcere, care va ofera performante bune de spalare cu un consum mic de energie. In plus, puteti alege centrifugarea, iar displayul afiseaza etapa de spalare si centrifugare.

Masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C60100 este echipata, totodata, cu un sistem de detectare spuma si dispune de functia de programare intarziata. Nivelul de zgomot pe care il produce la spalare este de 59 dB, iar cel produs la centrifugare este de 74 dB.

Citește și:  REVIEW - Beko WTV9716DXST

Dimensiunile masinii de spalat sunt de 84.5 X 59.5 X 52 (I X L x A), avand o latime de 59.5 centimetri. Cuva este confectionata din polipropilena, iar tamburul este din otel inoxidabil, fiind o masina de spalat moderna, disponibila in culoarea alba.

Raportul calitate pret este unul extrem de avantajos, deoarece masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C60100 dispune de o capacitate suficienta de incarcare, are un numar mare de programe si asigura un consum redus de energie. In plus, consuma o cantitate convenabila de apa pe ciclul standard de spalare si acopera toate necesitatile tesaturilor dumneavoastra, fie ca doriti sa spalati lana, bumbac sau haine delicate.

Daca va doriti o masina de spalat rufe buna, la un pret convenabil, acest model Whirlpool poate reprezenta exact ceea ce va doriti.

Comentarii

Leave a reply

Review IT