Whirlpool AWO/C61000 -masina de spalat rufe cu pret accesibil si Clasa A++

O masina de spalat rufe trebuie sa va ofere rezultate bune de spalare, un consum redus de resurse, dar si sa vina cu functii practice, pentru a favoriza o utilizare cat mai confortabila. Masina de spalat rufe 6th Sense Whirlpool AWO/C61000 dispune de toate aceste caracteristici, fiind un model cu echipare frontala si o capacitate de incarcare de 6 kilograme, suficienta chiar si pentru familiile mai numeroase.

Datorita clasei A++ de eficienta energetica, aceasta masina de spalat rufe asigura un consum redus de energie electrica si are o viteza de centrifugare de 1.000 rotatii pe minut. Clasa de eficienta la spalare este A, iar cea de eficienta la centrifugare este C.

Pe display-ul LCD al masinii de spalat rufe 6th Sense Whirlpool AWO/C61000 se poate observa temperatura selectata, iar gratie tehnologiei unice Al Saselea Simt, va ofera rezultate de spalare excelente, cat si o usurinta in folosire si economii ale apei si ale energiei.

   Vezi AICI pretul pentru Whirlpool AWO/C61000  

Tehnologia Al Saselea Simt garanteaza rezultate foarte bune de spalare pentru toate tipurile de tesaturi. Astfel, masina de spalat rufe vine echipata cu un senzor de rufe, care detecteaza dimensiunile incarcaturii inainte de pornirea ciclului de spalare. Totodata, senzorul adapteaza cantitatea de apa la marimea incarcaturii, pentru a utiliza cu precizie timpul si energia spalarii incarcaturii de rufe.

Masina de spalat rufe 6th Sense Whirlpool AWO C61000

Masina de spalat rufe 6th Sense Whirlpool AWO/C61000 se remarca si prin tehnologia Clean+, dezvoltata de Whirlpool, care creste eficienta fiecarui agent activ de indepartare a petelor, pentru a optimiza procesul de spalare. Astfel, veti obtine bune rezultate chiar si la o temperatura joasa si veti economisi energie cu pana la 40% de procente.

Citește și:  REVIEW - Beko WTV9716DXST

Aceasta masina de spalat dispune, de asemenea, de un selector de centrifugare, de un sistem de protectie impotriva inundatiilor, cat si de functia de detectare intarziata si de un sistem de detectare spuma. In ceea ce priveste programele de spalare, acestea acopera necesitatile tesaturilor dumneavoastra.

Fie ca veti dori sa spalati sintetice, delicate, rufe din bumbac sau lana, cat si sa clatiti intensiv rufele sau sa le spalati manual, toate acestea sunt disponibile, deoarece va ofera posibilitatea de a alege dintre 14 programe, pe cele potrivite.

Atat cele 14 programe, cat si tehnologia Clean+, tehnologia al Saselea Simt si consumul redus de energie sunt printre atuurile masinii de spalat rufe 6th Sense Whirlpool AWO/C61000. Usor de utilizat si disponibila la un pret accesibil, Whirlpool AWO/C61000 este un electrocasnic util in fiecare locuinta.

Comentarii

Leave a reply

Review IT