Whirlpool AWS 61012 – masina de spalat rufe cu al 6-lea simt

Cu masina de spalat rufe SLIM Whirlpool AWS 61012 veti face economie de spatiu, dar fara sa faceti compromisuri la performantele pe care le veti obtine la spalare. Este o masina cu incarcare frontala, care dispune de dimensiunile 84.5 X 59.5 X 45 centimetri, avand o adancime de doar 45 de centimetri, care va permite sa o amplasati chiar si in cele mai mici spatii.

Afisajul LED va ofera informatii utile despre ciclul de spalare aflat in curs de desfasurare, iar capacitatea de incarcare este de 6 kilograme. Apartine, de asemenea, clasei A++ de eficienta energetica, motiv pentru care nu trebuie sa va ingrijorati cu privire la consumul de energie. Datorita tehnologiei unice Al Saselea Simt, veti obtine rezultate foarte bune de spalare si veti economisi considerabil resursele.

   Vezi AICI pretul pentru Whirlpool AWS 61012  

Al Saselea Simt este o tehnologie unica Whirlpool care ofera clasa A de spalare pentru toate tesaturile. Senzorul detecteaza dimensiunile exacte ale incarcaturii inainte de a porni ciclul de spalare si adapteaza cantitatea de apa cu precizie la marimea incarcaturii. In acest fel se adapteaza timpul si energia care sunt necesare pentru a spala fiecare incarcatura de rufe.

Masina de spalat rufe SLIM 6th Sense Whirlpool AWS 61012

Masina de spalat rufe SLIM Whirlpool AWS 61012 dispune si de tehnologia Clean+, care este un ciclu special multifazic ce mareste eficienta fiecarui agent activ de indepartare a petelor, pentru a imbunatati rezultatele de spalare pe care le puteti obtine. Astfel, veti obtine bune rezultate chiar si atunci cand selectati o temperatura scazuta a apei si vor fi indepartate pana si cele mai dificile pete.

Programele de spalare intalnite la aceasta masina de spalat includ urmatoarele: clatire intensiva, matase si perdele, usor de calcat, sintetice, lana, Jeans, bumbac, prespalare sau programul rapid, care dureaza 30 de minute. Dispune, de asemenea, de sistem de detectare a spumei si de programare intarziata.

Citește și:  REVIEW - Beko WTV9716DXST

Nivelul de zgomot pe care il produce la centrifugare este de 74 dB, iar cel produs la spalare este de 59dB. Cuva masinii de spalat este realizata din polipropilena, in timp ce tamburul este realizat din otel inoxidabil. Cu toate ca este un model Slim,  dispune de incarcare frontala, fiind astfel un model potrivit pentru cei care nu prefera masinile cu incarcare superioara.

Dimensiunile reduse, functia Al Saselea Simt, numeroasele programe de spalare si consumul redus de energie sunt cateva dintre atuurile masinii de spalat rufe SLIM Whirlpool AWS 61012.

Comentarii

Leave a reply

Review IT