Whirlpool AWS 71000 – masina de spalat rufe economa

Cu masina de spalat rufe Whirlpool AWS 71000 veti obtine rezultatele dorite chiar si la o temperatura joasa si veti economisi pana la 40% energie, aceasta reprezentand diferenta intre ciclul de bumbac la 60 grade Celsius si la 40 grade Celsius.

Este o masina de spalat cu incarcare frontala, care are o capacitate de incarcare de 7 kilograme si apartine clasei de eficienta energetica A+++. Viteza de centrifugare este de 1000 rotatii pe minut, iar nivelul de zgomot produs la centrifugare este de 74 dB, cel produs la spalare fiind de 59dB.

Una dintre cele mai interesante functii ale masinii de spalat rufe Whirlpool AWS 71000 este 6th Sense Colours, care reprezinta o varianta unica de spalare a hainelor, dedicata hainelor colorate. Aceasta functie este utilizata de fiecare program de spalare, pentru a obtine rezultate mult mai bune, in functie de culorile setate.

   Vezi AICI pretul pentru Masina de spalat Whirlpool AWOC5122   

Daca alegeti culori inchise, va proteja negrul si culorile inchise impotriva decolorarii. Atunci cand alegeti culori deschise, functia 6th Sense are rolul de a spala in profunzime fiecare haina, fara sa existe riscul de transfer a culorilor intre rufe. Daca selectati programul Mixt, va optimiza spalarea la mixtul intre rufe.

Masina de spalat rufe Whirlpool AWS 71000, 6th Sense Colours, Slim, 7 Kg, 1000 RPM, Clasa A+++

Uneori se poate intampla sa va aflati in criza de timp si sa va doriti sa spalati rapid hainele. Pentru aceste situatii, masina de spalat rufe Whirlpool AWS 71000 va ofera programul de spalare in 15 minute. Acest program este destinat rufelor foarte putin murdare, care va permite sa economisiti timp, dar si resurse, precum apa si energie electrica.

Citește și:  REVIEW - Beko WTV9716DXST

Cu programul de 15 minute puteti spala hainele la 20 sau la 30 de grade, iar cantitatea de apa si de energie consumate sunt stabilite in functe de tehnologia 6th Sense. De asemenea, dispune de programul de prespalare, de program pentru bumbac, pentru haine sintetice, pentru clatire intensiva sau pentru haine delicate.

La masina de spalat rufe Whirlpool AWS 71000 veti intalni un sistem de siguranta impotriva copiilor, iar dimensiunile sale sunt 85 X 59.5 X 45 centimetri (I X L X A). Pe afisajul LED puteti afla informatii despre programul de spalare selectat de dumneavoastra.

Datorita numarului de programe pe care vi-l ofera aceasta masina Whirlpool, este un model potrivit pentru a acoperi aproape toate necesitatile de spalare din fiecare locuinta. Capacitatea de spalare de 7 kilograme este suficienta, iar programul de 15 minute este extrem de util, mai ales atunci cand aveti putin timp la dispozitie.

Comentarii

Leave a reply

Review IT