Whirlpool AWS 71200 – Masina de spalat rufe cu Clasa A+++ si al 6-lea simt

Cu masina de spalat rufe Whirlpool AWS 71200 este mult mai simplu sa indepartati chiar si cele mai dificile pete, in timp ce economisiti energie cu pana la 40%. Este o masina de spalat rufe cu incarcare frontala si afisaj LED, care are o capacitate de incarcare de 7 kilograme si o viteza de centrifugare de 1.200 rotatii pe minut.

Pentru a va asigura ca hainele dumneavoastra vor avea culori stralucitoare chiar si dupa mai multe spalari, puteti beneficia de varianta unica de programe cu tehnologia 6th Sense Colours. Aceasta este conceputa special pentru a optimiza performanta de spalare in functie de culorile selectate.

   Vezi AICI pretul pentru Whirlpool AWS 71200 S  

Programele 6th Sense Colours actioneaza in functie de culorile pe care le selectati, astfel incat daca selectati Culori Deschise, va spala foarte bine orice culoare fara sa existe riscul de transfer a culorilor intre rufe, iar daca alegeti Culori Inchise, va proteja negrul si culorile inchise impotriva decolorarii. Pentru a imbunatati procesul de spalare al rufelor mixte, puteti alege Programul Mixt.

Whirlpool AWS 71200

Pentru persoanele aflate mereu in criza de timp este deosebit de util programul de spalare in 15 minute. Acesta va permite sa spalati in doar 15 minute hainele foarte putin murdare, pentru a economisi atat timp, cat si apa si energie electrica.

Sunt nelipsite programele pentru bumbac, delicate, spalare manuala, clatire intensiva, Aqua Eco, Jeans Baby sau pentru bumbac/antibacteria. In ceea ce priveste dimensiunile acestei masini de spalat rufe, dispune de 85 X 59.5 X 45 centimetri (I X L X A). Cuva masinii este confectionata din prolipropilena, iar tamburul este confectionat din otel inoxidabil.

Citește și:  REVIEW - Beko WTV9716DXST

Zgomotul pe care il produce masina de spalat rufe Whirlpool AWS 71200 la spalare este de 59 dB, iar cel produs la centrifugare este de 75dB. Afisajul LDC este deosebit de util deoarece va indica timpul necesar desfasurarii ciclului de spalare, impreuna cu numarul de rotatii.

In plus, este o masina de spalat slim, cu recomandare dozare detergent, care apartine clasei de eficienta energetica A+++. Consumul redus de energie, dar si de apa, este deosebit de important atunci cand alegem o masina de spalat rufe, deoarece ne dorim sa reducem pe cat de mult posibil valoarea facturilor la utilitati.

Cu masina de spalat rufe Whirlpool AWS 71200 acest lucru este posibil, fara sa faceti compromisuri in ceea ce priveste rezultatele de spalare pe care le veti obtine.

Comentarii

Leave a reply

Review IT