Whirlpool AWSX 63013 – masina de spalat compacta, economica si inteligenta, la pret avantajos!

 Preţ Whirlpool AWSX 63013

Inainte sa incepem sa discutam despre masina de spalat rufe forntala Whirlpool AWSX 63013, precizam ca aceasta este disponibila in oferta marilor magazine online de electro-IT din Romania la un pret super ok de achizitionare pentru dotarile sale foarte bune la spalare, respectiv pentru orice tip de buget. Dupa cum am spus si in introducerea acestui review, masina de spalat Whirlpool are un raport calitate/pret excelent, in timp ce majoritatea magazinelor online ofera ca beneficii livrarea gratuita a produsului pana la locuinta voastra si de o garantie standard a masinii de pana la 24 de luni (2 ani de zile).

 Review Whirlpool AWSX 63013

Design-ul minimalist si modern al masinii de spalat rufe frontala de la Whirlpool se va integra perfect oriunde o veti amplasa in locuinta voastra, beneficiind de o carcasa exterioara de culoare alba, un panou de control electronic usor de utilizat (cu un display digital LCD) si de un hublou transparent de culoare argintiu. In plus, masina de spalat Whirlpool cantareste 58 de kilgorame si masoara 84,5 centimetri in inaltime, 59,5 centimetri pe latime si o adancime de numai 45 de centimetri, in timp ce aceasta ofera un nivel de zgomot de doar 59 dB la ciclul de spalare si de maxim 74 dB la ciclul de centrifugare.

Tehnologia Al 6-lea Simt are la baza senzori speciali ce monitorizeaza in permanenta procesul de spalare si regleaza toate caracteristicile importante la spalare, astfel ca masina va spala atata timp cat hainele sunt murdare si se va opri atunci cand rezultatul spalarii este unul perfect. Tehnologia Clean+ este un ciclu special multifazic care, in combinatie cu utilizarea unui aditiv special impotriva petelor, optimizeaza performantele la spalare pentru rezultate foarte bune la spalare, in timp ce aceasta ofera performante optime chiar si la o temperatura joasa si ajuta chiar si la indepartarea petelor dificile.

Masina de spalat rufe frontala Whirlpool AWSX 63013 are clasa de eficienta energetica A+++ si clasa de eficienta la spalare A, pentru a beneficia de un consum anual de energie estimat la numai 174 kWh/an si un consum mediu anual de apa estimat la 8500 litri/an, in programul standard de spalare zilnica. Aceasta dispune de o viteza de cetrifugare de maxim 1000 rpm, tehnologia Al 6-lea Simt Colours, un numar de 14 programe speciale de spalare (Rapid, Bumbac, Lana, Sport si altele), dar si de o capacitate buna de pana la 6 kg de rufe, pentru a putea obtine rezultate foarte bune la fiecare ciclu de spalare.

Whirlpool AWSX 63013

6th Sense, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A+++

 Părerea noastră despre produs

Acum ca am discutat despre caracteristicile sale principale, masina de spalat Whirlpool AWSX 63013 este optiunea perfecta pentru persoanele si/sau familiile ce isi doresc o noua masina de spalat compacta si economica, cu o capacitate buna de incarcare si mai multe programe speciale de spalare, la un pret avantajos. Aceasta poate asigura o spalare economica si foarte eficienta a unei cantitati bune de pana la 6 kg de rufe, pentru a va bucura de haine perfect curate in numai cateva minute sau la un consum minim de energie, fara a produce prea mult zgomot sau a consuma multe resurse.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT