Uscator de rufe Whirlpool AZB6370, Condensare, 6 kg, Clasa B, Alb – calitate USA

Un uscator de rufe este o necesitate pentru persoanele care nu dispun de suficient spatiu pentru uscarea hainelor. In plus, acesta va ajuta sa economisiti timp, deoarece hainele vor fi uscate rapid, pentru a putea fi purtate imediat dupa spalare. In cazul in care va doriti un uscator de rufe Whirlpool, va puteti orienta catre modelul Whirlpool AZB6370.

Acesta este un uscator de rufe cu incarcare frontala si afisaj LED, care dispune de o capacitate de incarcare de 6 kilograme si apartine clasei de eficienta energetica B. Dispune de trei programe pentru articolele de zi si un program pentru reimprospatare.

   Vezi AICI pretul pentru Uscator de rufe Whirlpool AZB6370   

De asemenea, acest uscator de rufe va ofera posibilitatea de a usca articolele din matase sau sport, oferind un total de 11 programe potrivite pentru diferite tipuri de tesaturi. Sistemul de uscare prin condensare utilizeaza curenti de aer diagonali.

Uscator de rufe Whirlpool AZB6370, Condensare, 6 kg, Clasa B, Alb

La uscatorul de rufe Whirlpool AZB6370 veti mai intalni un indicator pentru scame si semnalizare acustica pentru finalizarea programului. Pe display veti putea vedea etapa de uscare, iar daca doriti sa programati uscatorul sa porneasca cu intarziere, acest lucru este posibil.

Picioarele ajustabile ale acestui uscator de rufe sunt extrem de utile, cat si faza de racire automata. In plus, veti primi un kit de montaj pentru usa reversibila. Hubloul de deschide la 140 grade, iar diametrul acestuia este de 38 de centimetri.

Cuva este confectionata din polipropilena, in timp ce tamburul este realizat din otel inoxidabil. Nivelul de zgomot produs la centrifugare este de 67 dB. Dimensiunile sale sunt de 85 X 60 X 59.0 (I X L X A), motiv pentru care nu trebuie sa va faceti griji ca un astfel de uscator va ocupa foarte mult spatiu.

Whirlpool AZB6370

Condensare, 6 kg, 6th Sense

Cu siguranta un uscator precum este modelul Whirlpool AZB6370 este deosebit de util, mai ales daca locuiti intr-o garsoniera sau intr-un apartament micut, fara balcon si va este dificil sa va uscati hainele. Aveti multe programe la dispozitie pentru a acoperi aproape toate necesitatile dumneavoastra si este un uscator de dimensiuni reduse, pentru a-i gasi cu usurinta loc in propria locuinta.

Printre cele mai importante avantaje ale acestui uscator se afla pretul accesibil, capacitatea destul de mare de incarcare, numarul mare de programe, cat si functiile de siguranta, menite sa va asigure o utilizare cat mai eficienta si mai confortabila. Asadar, daca aveti nevoie de un uscator de rufe, acest model Whirlpool poate fi exact ceea ce va doriti.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT