Combina frigorifica Whirlpool BSNF 9101 OX, 339 l, No Frost, clasa energetica A+ – oferta noua in 2016

Whirlpool BSNF 9101 OX – noutate din 2016!

O combina frigorifica, care se remarca prin tehnologia NO FROST, dar si prin celelalte caracteristici care aduc o nota de superioritate, un produs pe care il recomandam ca fiind una din cele mai bune alegeri atunci cand dispunem de un asemenea buget pentru achizitionarea unui frigider de ultima generatie.

Nu este o combina frigorifica ieftina, insa Whirlpool BSNF 9101 OX aduce un volum mare, un design pe cat se poate de elegant si siguranta ca dispunem de una din cele mai bune marci producatoare de electrocasnice la nivel mondial.

verifica-pret1

Ca si scurt istoric, conform WiKiPedia: Whirlpool este o companie producătoare de electrocasnice din Statele Unite, înființată în anul 1911. Whirlpool este cel mai mare producător de electrocasnice din lume, cu afaceri de 19 miliarde USD anual, și 70.000 de angajați.

Combina frigorifica Whirlpool BSNF 9101 OX, 339 l, No Frost, clasa energetica A+

Whirlpool BSNF 9101 OX aduce un volum net total de 349 litri (97 de litri sunt distribuiti congelatorului, iar restul de 252 litri sunt destinati frigiderului) si face parte din clasa de eficienta energetica A+, asta inseamana ca avem un consum redus de energie, discutam aici despre 325kWh/an, un consum decent in comaparatie cu alte modele.

Sunt foarte pretentios atunci cand vine vorba de achizitionarea unei combine frigorifice, asa ca iau in calcul fiecare detaliu pentru a face o alegere corecta, de la producator pana la caracteristicile initiale ale produsului, asa ca vreau sa va informez ce m-a determinat sa aleg acest model si care sunt minusurile care te fac sa nu cumperi aceasta combina de la Whirlpool.

Citește și:  REVIEW - Samsung RT38K5435S9/EO

Suntem in 2016, asa ca de la inceput stiam ca am nevoie de tehnologia NO FROST, aceasta tehnologie este din ce in ce mai cautata pentru ca aduce foarte multe beneficii produselor care se afla in interiorul frigiderului. In primul rand nu se mai formeaza acea gheata si bruma, iar in al 2-lea rand stim ca alimentele/legumele nu se vor mai strica asa de repede ca la vechile frigidere.

Inca un plus il reprezinta sistemul de dezghetare care este automat, asa ca atunci cand avem nevoie sa dezgetam frigiderul nu mai suntem nevoiti sa o facem manual.

Design-ul este unul peste asteptarile mele, inox-ul isi spune cuvantul si iluminarea interioara este absolut superba, lumina LED iti da mereu senzatia de prospetime.

Un punct in minus il reprezinta pretul care este destul de piperat, insa cu siguranta in perioada ce urmeaza o sa avem reduceri substantiale, asa ca nu avem decat sa-ti spunem ca iti recomandam un produs de top de la producatorul Whirlpool.

1 Comment
  1. Reply
    Ivanov 21 august 2016 at 16:27

    As dori sa cumpar o combina frigorifica Whirlpool.Astept oferte

Leave a reply

Review IT