Masina de spalat rufe 6th Sense Whirlpool CDLR 60250 BL, 1200 rpm, 6 kg, Display Led, Clasa A+++- cu consum redus la consumabile

Ultimile oferte disponibile - O nouă campenie de reduceri
Crazy Days la eMAG
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Masina de spalat rufe 6th Sense Whirlpool CDLR 60250 BL, 1200 rpm, 6 kg, Display Led, Clasa A+++- cu consum redus la consumabile
5 (100%) 13 votes

Preţ Whirlpool CDLR 60250 BL

Dotată cu al Şaselea Simţ, maşina de spălat rufe Whirlpool CDLR 60250 BL, oferă cea mai mare economie de energie electrică, apă şi detergent. Aceasta deţine cele mai noi tehnologii, aspect irezistibil, foarte modern, număr destul de mare de rotaţii, pentru ca rufele nu numai să fie spălate în cel mai eficient mod, dar să fie şi aproape uscate. Preţul acesteia este foarte convenabil, mai ales că vine şi cu o reducere destul de consistentă.

Aspect Whirlpool CDLR 60250 BL

Maşina de spălat rufe Whirlpool CDLR 60250 BL vine cu o carcasă de culoare albă, cu marginile rotunjite, având un aspect foarte modern şi destul de inovator. La partea superioară a acesteia se remarcă un panou pe care sunt dispuse un sertar pentru detergent, un buton pentru setarea programelor şi a vitezei de centrifugare, iar în partea dreaptă un panou de tip LED pe care sunt dispuse informaţiile cele mai importante. Dimensiunile acestei maşini de spălat rufe sunt de 84.5 x 59.5 x 45 cm.

Caracteristici Whirlpool CDLR 60250 BL

Whirlpool CDLR 60250 BL este o maşină de spălat rufe ce face parte din cea mai înaltă clasă de eficienţă energetică A+++ şi este dotată cu tehnologia celui de al 6-lea Simţ. Această tehnologie alături de clasa sa de eficienţă energetică, îi conferă cel mai redus consum de energie electrică, apă şi detergent. Încărcarea rufelor în cuva de spălare de face frontal, având o capacitate de încărcare de 6 kg de rufe uscate. Nivelul de rotaţii este de 1200 de rotaţii pe minut, uscând rufele eficient, acestea fiind aproape uscate.

Whirlpool CDLR 60250 BL a fost dotată cu un număr de 15 programe de spălare, amintind programul rapid pentru reîmprospătarea hainelor şi a rufelor ce nu sunt foarte murdare, programul prespălare pentru rufele foarte murdare, programul spălare manuală destinat ţesăturilor ce în mod obişnuit nu puteau fi spălate la maşina de spălat, programul jeans destinat spălării bluejeans-lor, program consum redus de energie, acesta detectând cantitatea de rufe şi consumând apă, detergent şi curent electric doar atât cât este necesar. Programul clătire intensivă a fost creat pentru persoanele alergice şi cu piele sensibilă, precum şi multe alte programe pentru fiecare categorie de ţesături.

Pe lîngă aceste programe, maşina de spălat mai deţine şi câteva funcţii speciale, iar acestea sunt, programarea întârziată, recomandare doză pentru detergent şi informaţiile de pe display. Nivelul de zgomot la spălare este destul de redus, acesta fiind de 59 dB, iar la centrifugare 75 dB.

Review Whirlpool CDLR 60250 BL

Dacă îţi doreşti o maşină de spălat inteligentă, cu multe programe şi care să ofere consum redus de consumabile, atunci maşina de spălat Whirlpool CDLR 60250 BL este recomandată. Aceasta face parte din clasa de eficienţă energetică A+++ şi deţine tehnologia al şaselea simţ care oferă cel mai redus consum de energie. Spălarea rufelor se produce în funcţie de programul selectat, rufele fiind spălate foarte eficient, pe categorii de ţesături pentru a nu se produce deteriorări ale acestora. Programarea întârziată oferă posibilitatea de a programa pornirea maşinii de spălat  la o oră stabilită de tine.

Pro: A+++, Al 6-lea Simţ, funcţii speciale

Contra: nu deţine

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply