Whirlpool FDLR 70220 S – masina de spalat rufe cu design modern si tehnologie Al 6-lea Simt!

In cazul in care sunteti in cautarea unei noi masini de spalat rufe, deoarece cea veche s-a stricat sau vreti sa achizitionati pentru prima data o masina de spalat automata, atunci masina de spalat rufe Whirlpool FDLR 70220 S ar putea fi alegerea perfecta pentru dumneavoastra, gratie dotarilor sale de inalta calitate. Aceasta vine in principal cu un display LED, tehnologia unica Wave Motion pentru culori stralucitoare, clasa energetica A+++, un numar de 15 programe speciale de spalare, o capacitate generoasa de spalare si multe altele.

Designul modern al masinii de spalat rufe cu incarcare frontala de la Whirlpool se va face cu siguranta remarcat oriunde o veti amplasa, potrivindu-se mai mult ca sigur in orice loc din baia sau chiar bucataria dumneavoastra. Pe langa designul atragator, aceasta mai beneficieaza de o carcasa eleganta de culoare argintie, un hublou transparent cu o deschidere standard de la dreapta spre stanga, dar si de un tambur cu o textura delicata a spurafetelor sale pentru ingrijirea tuturor fibrelor textile.

PROMOȚIE Whirlpool FDLR 70220 S, 1200 rpm, 7 kg, Display Smart – verifică preț

Tehnologia speciala Al 6-lea Simt asigura o optimizare permanenta a resurselor utilizate la fiecare ciclu de spalare, in functie de tipul de tesatura a rufelor si gradul de murdarie al acestora, ceea ce va permite sa obtineti rezultate de spalare excelente de fiecare data, la un consum cat mai redus de resurse. In plus, tehnologia Al 6-lea Simt Colours a fost creata special pentru a proteja culorile hainelor dumneavoastra, indiferent de tesatura rufelor, beneficiind totodata de un consum redus de resurse.Whirlpool FDLR 70220 S

Masina de spalat rufe Whirlpool FDLR 70220 S este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++ pentru un consum redus de energie electrica si totodata de apa, inregistrand astfel un consum energetic anual de doar 171 kWh. Caracteristicile sale generale includ o viteza mare de centrifugare de maxim 1200 rpm, un numar de 15 programe speciale de spalare si o capacitate foarte buna de incarcare de pana la 7 kilograme, pentru a spala rapid si eficient mai multe haine, intr-un singur ciclu de spalare.

Comentarii

Leave a reply

Review IT