Whirlpool FDLR 70250 BL – masina de spalat din clasa A+++, cu tehnologia Clean+ si 6th Sense!

 Preţ Whirlpool FDLR 70250 BL

Accesibila, economica si inteligenta, astazi va prezentam modelul Whirlpool FDLR 70250 BL, o masina de spalat rufe frontala cu tehnologia 6th Sense Colours, tehnologia Clean+ si 13 programe de spalare, pe care o recomandam pentru o persoana singura, un cuplu tanar sau o familie numeroasa. Aceasta este disponibila deja in oferta marilor magazine online de electro-IT din Romania la un pret foarte ok pentru caracteristicile foarte bune de spalare, respectiv pentru aproape orice tip de buget nu foarte mare, in timp ce magazinele online va ofera livrarea standard a produsului si garantia inclusa a producatorului.

 Review Whirlpool FDLR 70250 BL

Pe partea de aspect, masina de spalat rufe cu incarcare frontala de la Whirlpool ofera un design compact si ultra-modern, cu o carcasa eleganta de culoare alba, un display digital LED extern si o usa transparenta de culoare neagra (cu o deschidere normala spre stanga), care se va remarca cu siguranta oriunde o veti amplasa in locuinta voastra. In plus, masina de spalat Whirlpool masoara 84,5 centimetri in inaltime, 59,5 centimetri pe latime si o adancime ce nu depaseste 52 de centimetri, in timp ce aceasta produce un nivel redus de zgomot de doar 59 dB la ciclu de spalare si de maxim 75 dB la ciclu de centrifugare.

In ceea ce priveste performanta energetica, clasa energetica A+++ si clasa de eficienta la spalare A ofera de asemenea un consum anual de energie estimat la 171 kWh/an si la numai 0,84 kWh/ciclu de spalare, respectiv un consum anual de apa estimat la 9900 litri/an, in programul de spalare normala a hainelor de zi cu zi. Masina de spalat Whirlpool FDLR 70250 BL are o viteza de cetrifugare de maxim 1200 rpm, 2 functii speciale Clean+ si Colours 15, un numar de 13 programe de spalare (Rapid, Bumbac si altele), dar si o capacitate buna de incarcare de pana la 7 kg de rufe, pentru a va bucura de haine perfect curate.

Tehnologia 6th Sense Colours va optimiza performanta la spalare in functie de culorile presetate, astfel ca programele standard de spalare si tehnologia al 6-lea Simt Culori actioneaza in functie de culorile hainelor din masina de spalat, fara a fi nevoie sa se specifice tipul de tesatura. Tehnologia inovatoare Clean+ de la Whirlpool consta intr-un ciclu special multifazic care, in combinatie cu utilizarea unui aditiv special impotriva petelor, optimizeaza performanta individuala a agentului activ, pentru a va bucura de rezultate imbunatatite la spalare printr-o etapa scurta de spalare si fara pre-tratarea hainelor murdare.

Whirlpool FDLR 70250 BL

6th Sense, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+++

 Părerea noastră despre produs

Dupa toate cele prezentate mai sus, suntem de parere ca masina de spalat Whirlpool FDLR 70250 BL este optiunea perfecta pentru persoanele sau familiile care isi doresc o masina de spalat bine echipata pentru utilizarea casnica, cu o capacitate buna de incarcare si programe speciale de spalare. Asadar, masina de spalat Whirlpool poate asigura o spalare economica si foarte eficienta a unei cantitati bune de pana la 7 kg de rufe, pentru a putea obtine rezultate foarte bune la ciclu de spalare, fara a depune prea mult efort, a produce prea mult zgomot sau a consuma prea multe resurse la spalare.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT