Whirlpool FSCR 12440 – masina de spalat rufe eleganta si performanta din gama Supreme Care!

Ideala pentru o singura persoana sau o familie normala si chiar cu mai mult membri, Whirlpool FSCR 12440 este o noua masina de spalat rufe din gama Supreme Care a companiei americane Whirlpool, cel mai mare producator de electrocasnice din lume. Recomandata tuturor celor care vor sa se bucure de cea mai buna experienta in spalarea hainelor, aceasta este disponibila mai nou si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret pe masura dotarilor sale.

Designul elegant al masinii de spalat rufe cu incarcare frontala de la Whirlpool se va face cu siguranta remarcat oriunde o veti amplasata, potrivindu-se de asemenea in orice loc din baia sau bucataria dumneavoastra. La exterior, aceasta beneficieaza de o carcasa moderna de culoare alba si de un display Smart de tip LED pentru afisarea informatiilor utile in timp real. In plus, masina de spalat are dimensiunile de 85 x 59,5 x 70 centimetri si o greutate de aproximativ 78 de kilograme.

PROMOȚIE Whirlpool FSCR 12440, 1400 rpm, 12 kg, Display, Clasa A+++ – verifică preț

Tehnologia speciala Al 6-lea Simt optimizeaza in permanenta a resursele utilizare pentru un ciclu de spalare, in functie de tesaturi si gradul de murdarie al rufelor dumneavoastra, obtinand astfel rezultate de spalare excelente cu un consum minim de resurse. Motorul Direct Drive, cu tehnologie Zen, este atasat direct pe centrul tamburului pentru o functionare eficienta, silentioasa si de inalta calitate la parametrii optimi, ceea ce asigura un nivel redus de zgomot/vibratii si o durabilitate ridicata.Whirlpool FSCR 12440

Masina de spalat rufe Whirlpool FSCR 12440 este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++ pentru un consum foarte redus de energie electrica si totodata de apa, inregistrand asadar un consum energetic de numai 0,50 kWh pe ciclu de spalare, respectiv un conum de apa de 54 de litri pe ciclu de spalare. Caracteristicile sale generale includ o viteza maxima de rotatie de 1400 rpm, un numar de 10 programe speciale de spalare si o capacitate foarte mare de spalare de pana la 12 kilograme.

Comentarii

Leave a reply

Review IT