Whirlpool FWG71484W EU – masina de spalat rufe incapatoare si foarte inteligenta, din clasa A+++!

 Preţ Whirlpool FWG71484W EU

Whirlpool FWG71484W EU este o masina de spalat rufe frontala cu un raport calitate/pret excelent, pe care o recomandam tuturor celor care isi doresc o noua masina de spalat complet echipata pentru ziua de azi, aceasta fiind disponibila deja si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret super ok pentru dotarile sale de top. Masina de spalat marca Whirlpool vine cu un design elegant de culoare alb, clasa energetica A+++ -10%, un afisaj digital cu control tactil, un motor SenseInverter, tehnologia Al 6-lea Simt, un numar de 10 programe de spalare, o capacitate de 7 kilograme de rufe, functia speciala FreshCare+, o optiune de programare intarziata si altele.

 Review Whirlpool FWG71484W EU

Pe partea de aspect, masina de spalat rufe cu incarcare frontala de la Whirlpool are un design minimalist si ultra-modern care se va integra perfect oriunde o veti amplasa in locuinta dumneavoastra, beneficiind de un aspect exterior elegant de culoare alb, un panou de control electronic usor de utilizat (cu un afisaj digital cu control tactil) si a hubloului transparent de dimensiuni mari. In plus, masina de spalat marca Whirpool are dimensiunile de 84,5 x 59,5 x 57,5 centimetri si o greutate de aproximativ 67 de kilograme, in timp ce aceasta ofera un nivel redus de zgomot de doar 51 dB la ciclul de spalare si de maxim 83 dB la ciclul de centrifugare.

Noul motor SenseInverter ofera o fiabilitate ridicata prin tehnologia inovativa ce functioneaza fara perii de carbon, in timp ce controlul prin inverter asigura un consum redus de energie si rezultate foarte bune la spalare, avand o durata lunga de utilizare. Tehnologia Al 6-lea Simt are la baza senzori speciali ce monitorizeaza in permanenta procesul de spalare a hainelor, astfel ca masina va spala hainele murdare pana cand rezultatul este unul perfect. Functia speciala FreshCare+ are grija de tesaturile hainelor prin miscari delicate ale tamburului SoftMove si a tratamentului cu abur, chiar si dupa incheierea ciclului de spalare.

Clasa de eficienta energetica A+++ -10%, impreuna cu clasa de eficienta la spalare A, va ofera un consum foarte redus de resurse utilizate la spalare, pentru a putea beneficia asadar de un consum energetic anual estimat undeva la numai 157 kWh pe an si de un consum anual de apa estimat la 10840 de litri pe an. Masina de spalat rufe Whirlpool FWL61252W EU dispune de o viteza de cetrifugare de maxim 1400 rpm, un numar de 10 programe speciale de spalare (Rapid, Bumbac, Lana, Sport, BabyCare, etc.), dar si de o capacitate de pana la 7 kilograme de rufe, pentru a va putea bucura de rufe perfect curate, fara a afecta tesatura acestora.

Whirlpool FreshCare+ FWG71484W EU

6th- Sense Colours, 7 kg, 1400 rpm, Clasa A+++

 Părerea noastră despre produs

Ca o concluzie, masina de spalat rufe Whirlpool FWL61252W EU este capabila sa curete foarte eficienta o cantitate de pana la 7 kilograme de rufe, cu un consum redus de resurse utilizate la spalare, pentru a va putea bucura de rezultate foarte bune la spalare, gratie motorului de inalta performanta, a programelor speciale de spalare si a functionalitatilor inteligente de spalare.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT