Whirlpool FWG91484W EU – masina de spalat economica, incapatoare si foarte inteligenta, la pret foarte mic!

 Preţ Whirlpool FWG91484W EU

In acest review va vom prezenta pe intelesul tuturor modelul Whirlpool FWG91484W EU, o noua masina de spalat rufe frontala cu un raport calitate/pret excelent, pe care o recomandam celor care isi doresc o noua masina de spalat complet echipata pentru ziua de azi, la un pret avantajos. Masina de spalat marca Whirlpool este disponibila deja si in oferta marilor magazine online de electro-IT din Romania la un pret foarte mic pentru dotarile sale de generatie actuala, in timp ce aceasta reprezinta un best-buy pentru cei care dispun de un buget limitat, insa vor o performanta foarte buna la spalare.

 Review Whirlpool FWG91484W EU

Design-ul minimalist si ultra-modern al masinii de spalat rufe cu incarcare frontala de la Whirlpool se va integra perfect oriunde o veti amplasa in locuinta dumneavoastra, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare alba, un panou de control electronic usor de utilizat (cu un display digital tip LED si suport Touch Control), dar si de un hublou transparent de culoare alba. In plus, masina de spalat marca Whirpool are dimensiunile standard de 84,5 x 59,5 x 63 centimetri si o greutate de aproximativ 71 de kilograme, in timp ce aceasta ofera un nivel de zgomot de doar 52 dB la spalare si de maxim 79 dB la centrifugare.

Noul motor SenseInverter functioneaza fara perii, este extrem de silentios si asigura un consum redus de energie si rezultate foarte bune la spalare, toate acestea fiind completate de o durabilitate excelenta a motorului si componentelor sale. Tehnologia Al 6-lea Simt are la baza senzori speciali ce monitorizeaza in permanenta procesul de spalare a hainelor, astfel ca masina va spala hainele murdare pana cand rezultatul este unul perfect. Functia FreshCare+ are grija de tesaturile hainelor prin miscari delicate ale tamburului SoftMove din inox si a tratamentului cu abur, chiar si dupa incheierea ciclului de spalare.

Clasa energetica superioara A+++ -10%, impreuna cu clasa de eficienta la spalare A, va ofera un consum redus de resurse utilizate la spalare, pentru a beneficia asadar de un consum energetic anual estimat undeva la numai 196 kWh pe an si de un consum anual de apa estimat la 11690 de litri pe an. Masina de spalat rufe Whirlpool FWG91484W EU dispune de o viteza de cetrifugare de maxim 1400 rpm, un numar de 14 programe speciale de spalare (Rapid de 30 de minute, Bumbac, Lana, Clean+, Sport, etc.), dar si de o capacitate de pana la 9 kilograme de rufe, pentru a putea obtine rezultate excelente la fiecare spalare.

Whirlpool FreshCare+ FWG91484W EU

6th Sense Colours, 9 kg, 1400 rpm, Clasa A+++

 Părerea noastră despre produs

Acum ca am prezentat caracteristicile principale ale acesteia, suntem de parere ca masina de spalat rufe Whirlpool FWG91484W EU poate asigura o spalare foarte eficienta si de foarte buna calitate a rufelor, pentru a va putea bucura de rufe perfect curate la momentul potrivit, fara a afecta tesatura acestora sau a consuma prea multe resurse la spalare.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT