Whirlpool FWSD61253W EU – masina de spalat FreshCare+, cu raport calitate/pret excelent!

 Preţ Whirlpool FWSD61253W EU

Moderna, economica si inteligenta, astazi va prezentam modelul Whirlpool FWSD61253W EU, o masina de spalat rufe frontala cu raport calitate/pret excelent, pe care o recomandam persoanelor si familiilor ce isi doresc o noua masina de spalat bine echipata pentru ziua de astazi, la un pret avantajos. Aceasta se regaseste pe site-ul oficial al producatorului, respectiv in oferta magazinelor online de electro-IT din Romania, inclusiv la marele magazin online eMAG, la un pret foarte mic pentru dotarile sale foarte bune la spalare, inclus in pret fiind serviciul de livrare standard si garantia inclusa a producatorului.

 Review Whirlpool FWSD61253W EU

Pe partea de aspect, masina de spalat rufe cu incarcare frontala Whirlpool va ofera un design compact si ultra-modern, cu o carcasa eleganta de culoare alba, un display digital LED si un hublou transparent de culoare alb (cu o deschidere normala spre stanga), care se va integra perfect oriunde o veti amplasa in locuinta voastra. In plus, masina de spalat Whirlpool cantareste aproximativ 63 de kilograme si masoara 83,7 centimetri in inaltime, 59,5 centimetri pe latime si o adancime de numai 42,5 centimetri, in timp ce aceasta ofera un nivel de zgomot de 62 dB la ciclu de spalare si de maxim 85 dB la ciclu de centrifugare.

Tehnologia Al 6-lea Simt are la baza senzori speciali ce monitorizeaza in permanenta procesul de spalare a hainelor, astfel ca masina va spala atata timp cat hainele sunt murdare si se va opri doar atunci cand rezultatul spalarii este unul perfect. Functia FreshCare+ are grija de tesaturile hainelor, cu pana la 6 ore de la incheierea ciclului de spalare, prin miscarile delicate ale tamburului si a tratamentului dedicat cu abur. Noul tambur SoftMove se caracterizeaza prin mai multe miscari specifice ale acestuia, in functie de program, pentru a va bucura de o ingrijire adaptata a hainelor, in functie de tesatura si incarcatura.

In ceea ce priveste performanta energetica, clasa energetica A+++ si clasa de eficienta la spalare A ofera un consum anual de energie estimat la numai 153 kWh/an si de un consum anual de apa estimat la 8400 litri/an, in programul de spalare normala a hainelor de zi cu zi. Masina de spalat rufe frontala Whirlpool FWSD61253W EU dispune de o viteza de cetrifugare de maxim 1200 rpm, 3 functii speciale FreshCare+, Clean+ si Colours 15, o capacitate buna de pana la 6 kg de rufe si 9 programe de spalare (Rapid, Bumbac, Sport, BabyCare, Lana, Prespalare si altele), pentru a obtine cele mai bune rezultate la ciclu de spalare.

Whirlpool FWSD61253W EU

1200 RPM, 6 kg, Clasa A+++

 Părerea noastră despre produs

Acum ca am discutat despre caracteristicile sale principale, suntem de parere ca masina de spalat rufe Whirlpool FWSD61253W EU este alegerea perfecta si avantajoasa pentru oricine isi doreste o masina de spalat economica si inteligenta, cu o capacitate buna de incarcare, la un pret super ok. Aceasta poate asigura o spalare economica si foarte eficienta a unei cantitati bune de pana la 6 kg de rufe, pentru a va bucura de haine perfect curate la fiecare spalare, fara a afecta tesatura rufelor sau prosptimea culorilor.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT