REVIEW: Whirlpool GOS 6415 NB – Cu flacără verticală și eficiență ridicată!

Preț Whirlpool GOS 6415 NB

Plita încorporabilă Whirlpool GOS 6415 NB are un design elegant, reprezentat de culoarea negră a sticlei termorezistente. Aceasta se încadrează perfect în interiorul oricărei bucătării, indiferent de culoarea mobilierului. Suprafața de gătit este realizată cu 4 arzătoare pe gaz și sistem de siguranță. Sistemul de siguranță este realizat din supape, care atunci când flacăra se stinge întâmplător, aceste supare opresc emisia de gaze. Grătarul este realizat din două părți, acoperind câte două arzătoare ale plitei. Prețul plitei Whirlpool GOS 6415 NB deși nu este mare, acum se află la reducere.

Plita incorporabila Whirlpool GOS 6415 NB, Gaz, 4 arzatoare, Cristal, Aprindere electrica, Gratare din fonta, Negru

Plita incorporabila Whirlpool GOS 6415 NB, Gaz, 4 arzatoare, Cristal, Aprindere electrica, Gratare din fonta, Negru

Review Whirlpool GOS 6415 NB

Aspectul slim al plitei încorporabile Whirlpool GOS 6415 NB este în concordanță cu designul bucătăriei, fiind un dispozitiv realizat din sticlă ceramică de culoare neagră, foarte rezistent și foarte modern. Plita este dotată cu 4 arzătoare, de dimensiuni diferite, acoperind necesarul oricărei oale sau cratițe. Din cele 4 arzătoare unul este cu flacără verticală, reducând consumul cu până la 20%. Controlul panoului se face de la butoanele dispuse frontal, unul lângă altul pe partea dreaptă. Plita se alimentează cu gaz, iar utilizarea ei este foarte ușoară. Butoanele sunt evidențiate de culoarea strălucitoare a inoxului și pot fi utilizate foarte ușor prin rotire. Cu sistemul de siguranță  integrat, nu mai stai cu grijă că s-ar putea produce un accident catastrofal. Arzătoarele fiind de dimensiuni diferite, oferă intensități diferite ale flăcării . Arzătorul mare oferă o putere de 3,5 kw, cele două arzătoare normale, 1,75 kw iar cel mic 1 kw. Faptul că este integrată, reprezintă un avantaj, deoarece oferă posibilitatea de a depozita dedesubt, în dulap, diverse recipiente sau tigăi și oale. Grătarele sunt realizate din fontă rezistentă la temperaturi înalte și la greutate. Plita prezintă rezistență din toate punctele de vedere, oferind posibilitatea de a găti într-un mod modern și profesional.

Părerea noastră despre produs

Plita încorporabilă Whirlpool GOS 6415 NB oferă posibilitatea de a găti într-un mod tradițional, deoarece alimentarea sa se face cu gaz. Datorită faptului că este o plită modernă, aceasta este dotată cu aprindere electrică integrată. Faptul că se alimentează cu gaz și nu cu electricitate, aduce economii importante utilizatorului.  Plita este dotată cu 4 arzătoare pentru gătit și poți prepara aproape orice rețetă care nu necesită coacere. Îți poți prepara cafeaua dimineața și micul dejun sau poți poți găti un prânz copios pentru toată familia.  Butoanele poziționate frontal pe partea dreaptă, pot fi acționate prin rotire, foarte ușor și foarte util. Designul oferă un plus de eleganță bucătăriei,  iar culoarea neagră o face să se potrivească cu orice culoare de mobilier. Whirlpool GOS 6415 NB este o plită încorporabilă modernă, performantă și este recomandată tuturor gospodinelor, mai ales celor care pregătesc mâncarea zilnic.

Whirlpool GOS 6415 NB

Gaz, 4 arzatoare, Cristal, Aprindere electrica

– Părerea clienților –

Plita încorporabilă Whirlpool GOS 6415 NB este un aparat electrocasnic destul de elegant. Aceasta se integrează perfect în orice tip de mobilier de bucătărie, datorită culorii sale negre strălucitoare. Astfel, bucătăria arată mult mai frumoasă și mai modernă. Funcțiile de gătire sunt realizate cu cele mai noi tehnologii, aducând ușurință la gătire. Accesarea butoanelor se face foarte ușor, deoarece sunt dispuse intuitiv. Din punctul meu de vedere, Whirlpool GOS 6415 NB cu alimentare pe gaz, este destul de performantă și de utilă.

Plita încorporabilă Whirlpool GOS 6415 NB este perfectă și elegantă pentru orice bucătărie. Culoarea neagră a sticlei o face potrivită a se încadra în mobilierul oricărei bucătării. Funcțiile de gătire performante ale acestei plite aduc ușurință la gătire. Cu arzătorul cu flacără directă, poți găti mult mai eficient și mai rapid. Căldura degajată în linie verticală încălzește direct baza recipientelor, astfel încât gătirea se produce mult mai rapid. Cu Whirlpool GOS 6415 NB ți se oferă cele mai bune opțiuni de gătit.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT