Whirlpool Premium AMD 356 – aparat de aer conditionat de 18000 BTU/h, cu tehnologia Inverter Plus si Al 6-lea Simt!

Preţ Whirlpool Premium AMD 356

Whirlpool Premium AMD 356 este un aparat de aer conditionat premium cu tehnologia Inverter Plus de 18000 BTU/h, recomandat in mod special pentru o suprafata acoperita de aproximativ 40 – 50 de metri patrati, care se regaseste deja si in oferta magazinelor online din Romania la un pret potrivit pentru caracteristicile sale foarte bune de climatizare. Acesta vine cu un design elegant si foarte atragator de culoare alb/argintiu, clasa energetica A+ la racire si A la incalzire, un display digital de tip LED, tehnologia Inverter Plus, o capacitate generala de 18000 BTU/h, tehnologia Al 6-lea Simt si Cold Plasma Generator, un filtru de inalta densitate (HD) si mai multe functii speciale de climatizare.

Review Whirlpool Premium AMD 356

Design-ul modern si foarte atragator al aparatului de aer conditionat marca Whirpool se va face cu siguranta remarcat oriunde il veti amplasa in locuinta dumneavoastra, prin intermediul aspectului elegant de culoare alb/argintiu si a display-ului digital tip LED ale unitatii interne de tip Split de perete, integrandu-se perfect in orice tip de decor. In plus, unitatea interna cantareste aproximativ 13 kilograme avand dimensiunile 29,7 x 97 x 20,1 centimetri, in timp ce unitatea externa are dimensiunile de 68 x 91,3 x 37,8 centimetri si o greutate de aproximativ 37 de kilograme, oferind un nivel redus de zgomot de maxim 45 dB la interior, in functie de treapta de viteza a ventilatorului inclus.

Cu tehnologia Inverter Plus de la Whirlpool, echipamentul de aer conditionat marca Whirlpool utilizeaza un nou compresor rotativ tip Inverter marca Gree, impreuna cu o unitate electronica de comanda, care poate ajunge rapid la temperatura dorita si sa o mentina constanta cu un nivel scazut de zgomot si un consum redus de energie. Functia speciala Al 6-lea Simt de la Whirlpool se bazeaza pe un senzor inteligent de temperatura ce detecteaza temperatura mediului ambiant si seteaza combinatia ideala a functiilor de climatizare (Racire, Incalzire, Ventilare si Dezumidificare), astfel incat sa va puteti bucura de un mediu de viata placut si foarte confortabil, chiar in locuinta dumneavoastra.

Aparatul de aer conditionat Whirlpool Premium AMD 356 dispune de o capacitate de racire de 18425 BTU/h, o capacitate de incalzire de 19278 BTU/h (cu un consum de 2,05 kW/h la racire si de 1,88 kW/h la incalzire), o capacitate de dezumidificare de 2 litri pe ora, fiind indeajuns de puternic pentru o incapere de pana la 50 mp. In plus, sistemul de climatizare marca Whirlpool mai include patru functii de climatizare (Racire, Incalzire, Ventilatie si Dezumidificare), un filtru de inalta densitate si tehnologia Cold Plasma Generator, precum si mai multe functii speciale (Al 6-lea Simt, Super Silent, Auto Restart, 24h Timer, Around U, Auto Clean, 4D Airflow, Power Save, Jet Mode si Sleep Mode).

Părerea noastră despre produs

Modern, performant si foarte puternic, aparatul de aer conditionat Whirlpool Premium AMD 356 este capabil sa asigure un nivel scazut de zgomot, o temperatura optima la interior si un consum redus de energie, astfel incat sa va puteti bucura de un mediu de viata placut si foarte confortabil, respectiv de un aer proaspat si foarte curat. Acestea fiind spuse, aparatul de aer conditionat marca Whirlpool reprezinta o alegere perfecta pentru cei care sunt in cautarea unui nou sistem de climatizare modern si de buna calitate, cu un compresor de inalta performanta, o capacitate mare de racire/incalzire, un sistem avansat de filtrare a aerului si mai multe functii speciale de climatizare.

– Părerea clienţilor –

Este compact si foarte elegant, are un consum destul de redus de energie si este indeajuns de puternic pentru suprafata recomandata de catre producator. In plus, filtrul de inalta densitate si functiile de climatizare ajuta la crearea unui mediu ambiant confortabil si pastrarea unui aer proaspat in oricare perioada a anului.

Am achizitionat acest echipament de aer conditionat si pot spune deja ca sunt foarte multumit de el. Se integreaza perfect in sufragerie, are un sistem avansat de filtrare a aerului si functioneaza fara probleme la o temperatura minima de -10 grade Celsius. Il recomand cu mare incredere.

Un sistem de climatizare modern si de buna calitate, dupa parerea mea, disponibil la un pret destul de ok. Arata bine pe perete, nu produce prea mult zgomot, nu consuma foarte multa energie si raceste/incalzeste foarte bine o sufragerie + bucatarie deschisa (open space) de pana la 45 de metri patrati.

Nu am nimic ce sa-i reprosez. Este un aparat de aer conditionat elegant si foarte puternic, cu un filtru de inalta densitate si mai multe functii de climatizare, la un pret bun. Per total sunt foarte multumit de el si il recomand cu incredere celor care vor sa beneficieze de un mediu placut si un aer natural.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT