Aparat de aer conditionat Whirlpool Slim AMD 054 Inverter Plus, 9000 BTU, Clasa A++, Al 6-lea Simt, Display LED, Auto Restart, Autocuratare – super calitate

Persoanele care isi doresc un aparat de aer conditionat performant, pot opta pentru modelul Whirlpool Slim AMD 054 Inverter Plus, care dispune de tehnologia Inverter Plus, prin care asigura o eficienta energetica ridicata si un nivel redus de zgomot. De asemenea, la acest aparat veti intalni si functia „Al Saselea Simt”, prin care este monitorizat in permanenta ambientul, pentru a oferi un mediu racoros cat mai placut.

Designul acestui aparat este unul simplu si elegant, fiind disponibil in nuanta alba. In partea centrala se afla ecranul LED, care indica temperatura, dar si functia setata, iar sub acest ecran se poate observa logo-ul Whirpool. Capacitatea de racire este de 8.871 BTU, iar cea de incalzire este de 9.554 BTU, avand clasa de energie la racire A++ si cea de energie la incalzire A+.

   Vezi AICI preţul pentru Whirlpool Slim AMD 054   

Ventilatorul acestui aparat de aer conditionat dispune de 7 trepte. Consumul de energie este de 2.700W la incalzire si 2.600W la racire. Unitatea interioara cantareste 10.5 kilograme si are dimensiunile 954 X 320 X 159 mm. Zgomotul pe care aceasta il produce este de 22 dB.

Whirlpool-Slim-AMD-054

Datorita tehnologiei Cold Plasma Generator, aparatul de aer conditionat Whirlpool Slim AMD 054 Inverter Plus foloseste tensiunea inalta pentru a distruge bacteriile si virusii, iar functia 1W Stand-by asigura un consum cu pana la 66 de procente mai mic, fara sa consume pe perioada noptii, atunci cand display-ul este oprit.

Atunci cand doriti sa reduceti consumul de energie, dar si sa va bucurati de un mediu cat mai confortabil, se poate activa functia Power Save, care ajusteaza automat temperatura setata pentru racire. O alta functie utila este cea de Autocuratare, datorita careia atunci cand aparatul este oprit, se trece automat pe incalzire si se usuca vaporizatorul.

Alte functii utile pe care le veti intalni la aparatul de aer conditionat Whirlpool Slim AMD 054 Inverter Plus sunt urmatoarele: Dezghetare automata, Functie Jet, Sleep/Night Mode – ideala pentru perioada noptii sau pentru momentele din zi cand doriti sa va odihniti – precum si functia Super Silent.

Datorita acestor functii, cat si a designului placut, a consumului redus de energie si a capacitatii crescute de racire si de incalzire, aparatul de aer conditionat Whirlpool Slim AMD 054 Inverter Plus poate reprezenta o buna alegere. Pe perioada verii va ajuta sa creati un mediu racoros, pentru a suporta mai usor temperaturile ridicate, iar pe perioada iernii va ajuta sa cresteti temperaturile din propria locuinta, pentru un confort sporit.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT