Whirlpool SPIS 412L – aparat de aer conditionat de 12000 BTU/h, cu tehnologia Inverter si functia Al 6-lea Simt!

Preţ Whirlpool SPIS 412L

Whirlpool SPIS 412L este un aparat de aer conditionat cu tehnologia Inverter de 12000 BTU/h, ideal pentru persoanele sau familiile care vor sa se bucure de un mediu de viata placut si foarte confortabil, care se regaseste deja si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret accesibil pentru caracteristicile sale foarte bune de climatizare. Acesta vine cu un design elegant si atragator, clasa energetica A+/A, tehnologia Inverter, o capacitate generala de 12000 BTU/h, un filtru HD de inalta densitate + un filtru de carbon activ, patru functii de climatizare (Racire, Ventilatie, Incalzire si Dezumidificare) si mai multe functii speciale (Al 6-lea Simt, Around U, Sleep Mode, Jet Mode si Silent Mode).

Review Whirlpool SPIS 412L

Cu ajutorul aspectului elegant de culoare argintie si a display-ului digital de tip LED ale unitatii interioare de tip Split de perete, design-ul modern si foarte atragator al aparatul de aer conditionat marca Whirlpool se va integra perfect in decorul locuintei dumneavoastra, avand un nivel redus de zgomot de maxim 39 dB la interior. La interior, unitatea interioara de tip Split de perete se remarca printr-un design nou al ventilatorului inclus (New Air Tunel Design), ceea ce asigura un flux mai mare de aer la acelasi nivel de zgomot, in timp ce aceasta integreaza un filtru de inalta densitate si un filtru de carbon activ impotriva prafului, bacteriilor si a mirosurilor neplacute.

Tehnologia Inverter utilizeaza un nou compresor rotativ de tip DC Inverter, impreuna cu o unitate electronica de comanda, care permite un control strict al rotatiilor compresorului, astfel incat sa poata ajunga rapid temperatura dorita si sa o mentina constanta cu un consum redus de energie, reducand in acelasi timp vibratiile si zgomotul. Functia Al 6-lea Simt de la Whirlpool se bazeaza pe un senzor inteligent de temperatura, care monitorizeaza in permanenta mediului ambiant si seteaza combinatia ideala a functiilor de climatizare (Racire, Incalzire, Ventilare si Dezumidificare), astfel incat sa fie atinse conditiile optime de confort in intreaga dumneavoastra locuinta.

Aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIS 412L dispune de o capacitate de racire de 12000 BTU/h (cu o putere consumata de 1190 W), o capacitate de incalzire de 12454 BTU/h (cu o putere consumata de 1010 W), dar si de o capacitate de dezumidificare de 1,2 litri pe ora, dar si de un sistem avansat de filtrare a aerului (filtru de inalta densitate + filtru de carbon activ). Pe langa toate acestea, aparatul de aer conditionat marca Whirlpool mai include patru functii de climatizare (Racire, Ventilatie, Incalzire si Dezumidificare) si mai multe functii speciale (Al 6-lea Simt, Auto Clean, 24h Timer, Around U, Sleep Mode, 1W Stand-by, Power Save, Jet Mode, 4D Air Inlet, Silent Mode si Auto Restart).

Părerea noastră despre produs

Modern, silentios si puternic, aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIS 412L este capabil sa atinga rapid temperatura setata si sa o mentina constanta cu un nivel scazut de zgomot si consum redus de energie, fiind recomandat in mod special pentru o suprafata acoperita de aproximativ 20 – 25 de metri patrati. Astfel ca, aparatul de aer conditionat marca Whirlpool reprezinta o alegere perfecta si destul de avantajoasa pentru oricine isi doreste un nou sistem de climatizare puternic si foarte silentios, cu un nou compresor de inalta performanta, o capacitate mare de racire/incalzire si mai multe functii speciale de climatizare.

– Părerea clienţilor –

Este elegant si foarte silentios, are un consum redus de energie si este suficient de puternic pentru o suprafata de 20 de metri patrati. Il recomand cu incredere mai departe si altor persoane interesate de acest model.

Un aparat de aer conditionat excelent pentru pretul sau de achizitionare. Arata foarte bine pe perete, nu produce foarte mult zgomot, nu consuma prea multa energie si raceste/incalzeste foarte bine suprafata recomandata de catre producator. Recomand.

Am achizitionat acest aparat de un an de zile si pot spune ca sunt foarte multumit de el. Il folosesc in principal vara pe functia de racire, dar l-am incercat si iarna pe functia de incalzire. Rezultatul este unul foarte bun, doarece raceste si incalzeste foarte repede intreaga suprafata.

Nu am nimic de reprosat. Produsul se comporta conform specificatiilor. L-am testat atat vara pe functia de racire, cat si toamna pe cea de incalzire, iar acesta a functionat impecabil in ambele situatii. Per total sunt foarte multumit de produs.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT